İlman, “Sporda marka kent olacağız”

İlman, “Sporda marka kent olacağız”

Türkiye Masa Tenisi Federasyonu “2020-2021 Suzan Özbek Sezonu” Türkiye 2. Lig 1.etap müsabakaları Menteşe Spor Salonu’nda başladı. Toplam 105 sporcunun katıldığı müsabakaya Muğla’dan 2 takım katıldı. Muğla Gençlik ve Spor İl Müdürü Ömer İlman,”Spor organizasyonlarında da marka kent olması yolunda tüm gücümüzle çalışıyoruz” dedi.Buse Nil TokurTürkiye Masa Tenisi Federasyonu “2020-2021 Suzan Özbek Sezonu” Türkiye 2. Lig 1.etap...

A+A-

Türkiye Masa Tenisi Federasyonu “2020-2021 Suzan Özbek Sezonu” Türkiye 2. Lig 1.etap müsabakaları Menteşe Spor Salonu’nda başladı. Toplam 105 sporcunun katıldığı müsabakaya Muğla’dan 2 takım katıldı. Muğla Gençlik ve Spor İl Müdürü Ömer İlman,”Spor organizasyonlarında da marka kent olması yolunda tüm gücümüzle çalışıyoruz” dedi.

Buse Nil Tokur

Türkiye Masa Tenisi Federasyonu “2020-2021 Suzan Özbek Sezonu” Türkiye 2. Lig 1.etap müsabakaları Muğla’nın Menteşe ilçesi Menteşe Spor Salonu’nda başladı. Müsabakaya toplam 105 sporcu katıldı. Türkiye 2.Lig müsabakalarına bu sene erkeklerden 17, kadınlardan ise 18 takım katıldığı öğrenildi.  Müsabakaya Muğla Gençlik ve Spor İl Müdürü Ömer İlman, Menteşe İlçe Müdür Yavuz Karahasanoğlu ve Spor Şube Müdürü Serkan Paçalı katıldı. Muğla Gençlik ve Spor İl Müdürü Ömer İlman,”Spor organizasyonlarında da marka kent olması yolunda tüm gücümüzle çalışıyoruz” dedi.

Muğla Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından organizasyonu yapılan müsabakada her türlü sağlık önlemi alındı.

Muğla Gençlik ve Spor İl Müdürü Ömer İlman,”Türkiye teniz federasyonu tarafından düzenlenen, Türkiye 2.ligin kadınlar ve erkekler müsabakaları ilimizin ev sahipliğinde yapılmakta. 3 gün devam edecek olan lig maçlarına 17 erkek 16 kadın takımı katılacak. 18 kadın takımı olmasına rağmen 2 takım virüs nedeniyle katılamadı. Pandemi döneminde ilimizde tüm faaliyetlerimiz, pandemi kurallarına uygun olarak devam ediyor. Gayet güzel bir ortamda, modern tesislerimizde Coronavirüs tedbirleri alarak, bu şampiyonayı düzenliyoruz. Aynı zamanda ilimizde başka faaliyetlerde düzenlenmekte. Önümüzde Türkiye kadınlar ve erkekler Kriket Şampiyonası var. Muğla İl müdürlüğü olarak pandemi döneminde de, pandemi kurallarına uygun bir şekilde devam ettirmek istiyoruz, çünkü hayat bir şekilde devam ediyor. Spordan da organizasyonlardan da geri kalmayarak, turizmde marka kent olan Muğlamızın, spor organizasyonlarında da marka kent olması yolunda tüm gücümüzle çalışıyoruz. Bizim de amacımız turizmi sporla desteklemek” dedi.

Bu haber toplam 265 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.