İngiliz uyruklu Michael Bodrum'da Müslüman oldu

İngiliz uyruklu Michael Bodrum'da Müslüman oldu

Müftülükten yapılan açıklamaya göre, Bitez Yalı Cami İmam Hatibi Mehmet Atmaca'nın rehberliğinde Müslüman olmak istediğini belirterek Bodrum İlçe Müftülüğüne başvuran Jenkins için Tepecik Camisinde ihtida merasimi düzenlendi.Tepecik Cami İmam Hatibi Yüksel Kılınçarslan'ın Kur'an-ı Kerim tilaveti ile başlayan merasimde Bodrum Müftüsü İbrahim Kapancı, Jenkins'e İslam dininin temel esasları ile ilgili bilgi verdi.Eşinin Müslüman olduğunu,...

A+A-

Müftülükten yapılan açıklamaya göre, Bitez Yalı Cami İmam Hatibi Mehmet Atmaca'nın rehberliğinde Müslüman olmak istediğini belirterek Bodrum İlçe Müftülüğüne başvuran Jenkins için Tepecik Camisinde ihtida merasimi düzenlendi.

Tepecik Cami İmam Hatibi Yüksel Kılınçarslan'ın Kur'an-ı Kerim tilaveti ile başlayan merasimde Bodrum Müftüsü İbrahim Kapancı, Jenkins'e İslam dininin temel esasları ile ilgili bilgi verdi.

Eşinin Müslüman olduğunu, onun vesilesiyle İslam'ın güzelliklerini öğrenerek böyle bir karar aldığını belirten Jenkins, kelimeişehadet getirerek Müslüman oldu.

Müftü Kapancı, İngiliz vatandaşı Michael Jenkins'e "İhtida Belgesi" ile birlikte Kur'an-ı Kerim meali ve çeşitli kitaplar hediye etti.

Bu haber toplam 289 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.