İstanbul'da hissedilen bir sarsıntı meydana geldi. Depremin Silivri açıklarında olduğu öğrenildi. AFAD tarafından yapılan açıklamada deprem büyüklüğü 3.9, Kandilli tarafından yapılan açıklamada ise 4.0 olarak duyuruldu. İstanbul'da şiddetli bir deprem daha oldu, AFAD depremin büyüklüğünü 6,2 olarak duyurdu.

AFAD'dan yapılan açıklamaya göre Silivri'de Marmara Denizi açıklarında 3.9 büyüklüğünde bir son dakika deprem meydana geldi. Saat 12.13'te gerçekleşen depremin derinliği 6.99 km olarak ölçüldü. Kandilli Rasathanesi'nin son depremler paylaşımına göre depremin büyüklüğü 4.0 olarak açıklandı. Deprem çevre ilçelerde de hissedildi.

6,2 BÜYÜKLÜĞÜNDE BİR DEPREM DAHA

OKTAY'DAN SİNPAŞ AÇIKLAMASI: “BEKLENEN BİR KARARDI” OKTAY'DAN SİNPAŞ AÇIKLAMASI: “BEKLENEN BİR KARARDI”

Az önce şiddetli bir deprem daha meydana geldi. AFAD depremin büyüklüğünü 6,2 olarak açıkladı. Depremin 6.92 km derinlikte meydana geldiği çevre illerden de hissedildiği öğrenildi.