İstanbul’dan Başkan Tokat’a ziyaret

İstanbul’dan Başkan Tokat’a ziyaret

Sinem KarakayaMilas Belediye Başkanı Muhammet Tokat’ı, İstanbul Büyükşehir Belediyesi Mahalli İdareler Koordinatörü Bülent Akköse ve Koordinatör Yardımcısı Osman Cayak ziyarette bulundu.Milas Belediyesi Başkanlık makamında gerçekleşen ziyarette, İBB Mahalli İdareler Koordinatörü Bülent Akköse ve İBB Mahalli İdareler Koordinatör Yardımcısı Osman Cayak ile gündeme dair görüşmeler gerçekleştirildi.Oldukça sıcak bir havada geçen ziyarette...

A+A-

Sinem Karakaya

Milas Belediye Başkanı Muhammet Tokat’ı, İstanbul Büyükşehir Belediyesi Mahalli İdareler Koordinatörü Bülent Akköse ve Koordinatör Yardımcısı Osman Cayak ziyarette bulundu.

Milas Belediyesi Başkanlık makamında gerçekleşen ziyarette, İBB Mahalli İdareler Koordinatörü Bülent Akköse ve İBB Mahalli İdareler Koordinatör Yardımcısı Osman Cayak ile gündeme dair görüşmeler gerçekleştirildi.

Oldukça sıcak bir havada geçen ziyarette karşılıklı fikir alışverişinde bulunularak, yapılacak çalışmalar hakkında istişarelerde bulunuldu.

Ziyarette konuşan Milas Belediye Başkanı  Muhammet Tokat, “Oldukça verimli bir görüşme gerçekleştirdik. Kıymetli misafirlerimize gerçekleştirmiş oldukları ziyaretten ötürü teşekkür ediyor, çalışmalarında başarılar diliyorum” dedi.

Ziyaret, hediyelerin verilmesi ve hatıra fotoğrafının çekilmesinin ardından sonlandı.  

Bu haber toplam 202 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.