İşyerini su basan Yalıkavak esnafı isyan etti

İşyerini su basan Yalıkavak esnafı isyan etti

Sinem KarakayaGeçtiğimiz hafta sonu yaşanan yoğun yağışın ardından Muğla’nın Bodrum ilçesinde birçok yeri su bastı. Yalıkavak Mahallesi’nde yaşanan sel felaketinin ardından esnaflar mağdur oldu. Yağış sonrası tepkilerini dile getiren esnaf, “Kanallar küçük olduğu için tıkanma yaşanıyor. Büyütülmesi gerekiyor. Bu tamamen belediyenin ihmalkârlığıdır. Kanalları temizlemiyorlar” dedi.https://www.muglapostasi.com.tr/wp-content/uploads/2020/12/Blue-and-Black-Breaking-News-Twitter-Post-2.mp4Konuyu...

A+A-

Sinem Karakaya

Geçtiğimiz hafta sonu yaşanan yoğun yağışın ardından Muğla’nın Bodrum ilçesinde birçok yeri su bastı. Yalıkavak Mahallesi’nde yaşanan sel felaketinin ardından esnaflar mağdur oldu. Yağış sonrası tepkilerini dile getiren esnaf, “Kanallar küçük olduğu için tıkanma yaşanıyor. Büyütülmesi gerekiyor. Bu tamamen belediyenin ihmalkârlığıdır. Kanalları temizlemiyorlar” dedi.

https://www.muglapostasi.com.tr/wp-content/uploads/2020/12/Blue-and-Black-Breaking-News-Twitter-Post-2.mp4

Konuyu birçok kez Belediyeye söylediklerini fakat yönetimin bir çalışma yapmadığını dile getiren esnaf Kerim Polat, “Her sene bu sıkıntıyı çekiyoruz. Geçen sene kaymakamla da konuşmuştuk. Burada bir kanal vardı onun içinde konuşmuştuk. Denize yakın tarafında da kanal küçüldüğü için tıkanma oldu. Kanalın uçlarında bulunan ağaçları buduyorlar onu kanala atıyorlar o da tıkanmasına sebep oluyor. Bu tamamen belediyenin ihmalkârlığıdır. Kanalları temizlemiyorlar.  Bu sorunları dile getirdik. Oradaki kanalımızın suyu taşıyamadığını büyütülmesi gerektiğini dile getirdik. Yönetimin bir çalışması olmadı. Belediye Başkanı bunun MUSKİ ile ilgili olduğunu söyledi. MUSKİ ile aramızda bir protokol hazırlayacağız gerekirse bunu devralacağız biz kendimiz yapacağız dedi. En geç yaza kadar bitirmeyi planlıyoruz dediler ama kaç yaz geçti hala bir çalışma yok. Her yağış sonrası biz mağdur oluyoruz. Bir sürü zarara giriyoruz. Lütfen artık sesimizi duysunlar” şeklinde konuştu.

Bu haber toplam 276 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.