İYİ Parti, bina faaliyetlerine ara verdi

İYİ Parti, bina faaliyetlerine ara verdi

Sinem KarakayaİYİ Parti Muğla İl Başkanlığı Sözcüsü Ahmet Zeybek, Muğla’da Coronavirüs vaka sayılarının yeniden artış göstermesinin ardından parti binasında faaliyetlerine ara verdiklerini duyurdu.Açıklama yapan Zeybek, şunları dile getirdi:“Tüm dünyayı, ülkemizi ve ilimizi etkisi altına alan covid-19 vaka sayısındaki artışlar, salgının yayılım hızını artırmış bulunmaktadır. Bu artıştan yola çıkarak 07.12.2020 tarihi itibari...

A+A-

Sinem Karakaya

İYİ Parti Muğla İl Başkanlığı Sözcüsü Ahmet Zeybek, Muğla’da Coronavirüs vaka sayılarının yeniden artış göstermesinin ardından parti binasında faaliyetlerine ara verdiklerini duyurdu.

Açıklama yapan Zeybek, şunları dile getirdi:

“Tüm dünyayı, ülkemizi ve ilimizi etkisi altına alan covid-19 vaka sayısındaki artışlar, salgının yayılım hızını artırmış bulunmaktadır. Bu artıştan yola çıkarak 07.12.2020 tarihi itibari ile Muğlalı hemşehrilerimiz ve de İyi Parti’ye gönül vermiş çalışma arkadaşlarımızı ‘Önce Sağlık’ sloganıyla evde kalmaya davet ediyoruz ve Yönetim Kurulu kararı ile parti binamızdaki faaliyetlerimize bir süreliğine ara verme kararı almış bulunuyoruz.”

Bu haber toplam 212 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.