İYİ PARTİ KURULTAYA GİDİYOR

İYİ PARTİ KURULTAYA GİDİYOR

İYİ Parti Genel Başkanlığı’nda 24 Haziran Cumartesi günü 3. Olağan Kurultay kararı alındı. Muğla İl Başkanı Davut Cumhur Akmeşe, Meral Akşener’e tam destek verdiklerini açıkladı.

A+A-

İYİ Parti, 24 Haziran Cumartesi günü 3. Olağan Kurultay’ını yapacak. İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, yaklaşan kongre öncesi il başkanlarından tam destek aldı.

İYİ Parti Muğla İl Başkanı Davut Cumhur Akmeşe’nin de yer aldığı il başkanları tarafından yapılan ortak açıklamada, Genel Başkan Meral Akşener’e tam destek verdikleri açıklandı.

Yapılan ortak açıklama şu şekilde:

“İYİ Parti; Türkiye’yi yeniden inşa etme ülküsüyle yola çıkmış binlerce vatanseverin bir araya gelerek hayat verdiği, Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün kurduğu Türkiye Cumhuriyeti’nde kendini yetiştirmiş cesur bir Türk kadını olan Meral Akşener’i kurucu lideri ve genel başkanı olarak benimsemiş ve 25 Ekim 2017 tarihinde kurumsal kimliğini oluşturmuş siyasi bir partidir. Kuruluşundan bugüne değin, yüce Türk Milletinin umudu olan İYİ Parti'nin Lideri Genel Başkanımız Sayın Meral Akşener, parti içi demokrasi anlayışının en güzel örneği olarak, genel seçim sonrası, 24 Haziran 2023 tarihinde 3. Olağan kongresini yapmaya karar vermiştir.”

“AKŞENER’İ GENEL BAŞKAN ADAYI OLARAK ÖNERECEĞİMİZİ TÜRK MİLLETİ ÖNÜNDE BEYAN ETMEYİ BİR GÖREV ADDEDİYORUZ”

“Kurultaydan, partimizin, birlik, beraberlik ve milletin umudu olma yolunda  daha da güçlenerek çıkacağına, aynı azim ve cesaretle mücadeleye devam edeceğine olan inancımız tamdır. Bu inançla; Genel Başkanımız Sayın Meral Akşener’in, demokrasi, hukuk, temel insan hakları, vatanın bölünmez bütünlüğü ve cumhuriyetimizin temel değerleri için vermiş olduğu mücadelede, ardında ve yanındayız.  İçinde bulunduğumuz tarihsel süreci de göz önüne alarak, ülkemizde yaşanan kutuplaşmayı sonlandıracağına, partimizi  iktidara taşıyacağına inandığımız Sayın Genel Başkanımıza kurultayda desteğimiz tamdır. Yapılacak olan kongrede Türkiye Cumhuriyeti’nin 81 vilayetinin başkanları olarak, kurucu liderimiz, Genel Başkanımız Sayın Meral Akşener’i; Amasız, Fakatsız, Lakinsiz Genel Başkan adayı olarak önereceğimizi, partimize gönül vermiş milyonlarca yol arkadaşımız ve Yüce Türk milleti önünde beyan etmeyi bir görev addediyoruz. Kurultayımızın partimize ve milletimize  hayırlı olmasını diliyoruz.”

Bu haber toplam 210 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.