İYİ Parti Menteşe Adayı Hüseyin Nizamoğlu’nun seçim ofisi açıldı

İYİ Parti Menteşe Adayı Hüseyin Nizamoğlu’nun seçim ofisi açıldı

İYİ Parti Menteşe Belediye Başkan Adayı Hüseyin Nizamoğlu’nun Seçim Koordinasyon Merkezi gerçekleşen törenle açıldı. Menteşe’yi değiştirmeye ve geliştirmeye geldiğini söyleyen İYİ Parti Menteşe Belediye Başkan Adayı Hüseyin Nizamoğlu, “Propagandama 3 gün önce başladım. O zaman geç kaldın dediler. Hayır, ben geç kalmadım ben 15 senedir sahadayım. O yüzden sizlere hoş geldiniz ailem diyorum” dedi.

A+A-

İYİ Parti Menteşe Belediye Başkan Adayı Hüseyin Nizamoğlu’nun Seçim Koordinasyon Merkezi Org. Mustafa Muğlalı İş Hanı’nda gerçekleşen törenle açıldı.

Seçim Koordinasyon Merkezi açılışına İYİ Parti Muğla Milletvekili ve Muğla Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Metin Ergun, Fethiye Belediye Başkan Adayı Behçet Saatcı, Marmaris Belediye Başkan Adayı Ali Acar, İl Başkanı Davut Cumhur Akmeşe ve partililer katıldı.

snm-9107.jpg

“HİÇBİR BELEDİYE HİÇBİR SİYASİ PARTİNİN TAPULU MALI DEĞİLDİR”

Açılışta önemli açıklamalar yapan Fethiye Belediye Başkan Adayı Behçet Saatcı; “Muğla’da işlerin iyi gitmediği belli. 2019 yılında aday olmuştuk, buradan biliyoruz. Hiçbir belediye hiçbir siyasi partinin tapulu malı değildir. Hiçbir seçmende kurulan oyunun piyonu değildir. Seçmenin oyu kurulan her türlü oyundan daha büyüktür. O anlamda oyları doğru arkadaşlara vermek gerekir.” diye konuştu.

Biz çalışmaya ve hizmet yapmaya geliyoruz diyen Saatcı; “İyi giden işler varsa sıkıntı yok. Ama gerçekten daha iyisini yapabileceğini düşünüyorsanız İYİ’ler burada. Ankara’ya dayanırsanız hizmet gelir, büyük şehire dayanırsanız hizmet gelir. Bu iş yanlıştır. Ekrem İmamoğlu’da bunu ifade etti. O zaman seçimi yapmayalım. Muhtarlar belediye başkanlarının yerlerini doldursun, büyükşehir belediye başkanıyla hükümet ülkeyi yönetsin. Yok arkadaş, Biz çalışmaya ve hizmet yapmaya geliyoruz. Hüseyin Nizamoğlu, çalışkanlığıyla ve karakteriyle örnektir. Ben kendisine kefilim.” ifadelerini kullandı.

snm-9203.jpg

“YEREL SEÇİMLER PARTİCİLİK SEÇİMİ DEĞİLDİR”

İYİ Parti Muğla Milletvekili ve Muğla Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Metin Ergun, “Biz hala daha altyapı belediyeciliğini konuşuyor tartışıyoruz. Temel sebep şu yerel seçimler particilik seçimi değildir. Yerel seçimler birinci planda şahsın esas alınması gerektiği seçimlerdir. Önce adaya bakılır. Vizyonu, bilgi birikimi var mı bakılır. Ama bizde bu anlayış olmadığı için önce particilik yapıldığı için ona göre de oy kullanıyoruz o zamanda partiler ceketimizi assak kazanırız anlayışı doğuyor. Biz İYİ Parti olarak bunu değiştirmenin mücadelesi içindeyiz” diye konuştu.

snm-9123.jpg

“MENTEŞE’Yİ DEĞİŞTİRMEYE, GELİŞTİRMEYE GELİYORUZ”

Menteşe’yi değiştirmeye ve geliştirmeye geldiğini söyleyen İYİ Parti Menteşe Belediye Başkan Adayı Hüseyin Nizamoğlu, “Propagandama 3 gün önce başladım. O zaman geç kaldın dediler. Hayır, ben geç kalmadım ben 15 senedir sahadayım. O yüzden sizlere hoş geldiniz ailem diyorum. İlk teklif geldiğinde arkadaşıma danıştım ne yapmam lazım dedim. Arkadaşımda ilk teklif geldiğinde ne düşündüysen onu yap dedi. Kazanacağım dedim o zaman yapacaksın dedi. Bazı üstatlarımla konuştuk girmen lazım zaman bu zaman dediler. 

snm-9243.jpg

Tanrının ve Karyalıların dışında Muğla’da yapılan bir eseri gösterebilir misiniz? Sonra madem eleştiriyorum bir yerden girmem lazım dedim. Çatısını aktaramayan bir belediye görüyorum. Pazar yerinde hala yerden alışveriş yapılan dönem görüyorum. Biz Menteşe’yi değiştirmeye geliştirmeye geliyoruz” dedi.

Konuşmaların ardından meclis üyesi adaylarını ile sahnede toplu fotoğraf çekildi ve açılış kurdelesi kesildi.

 

Bu haber toplam 307 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.