KAÇAK KAZIYA EMNİYETTEN GEÇİT YOK

KAÇAK KAZIYA EMNİYETTEN GEÇİT YOK

Muğla İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğüne bağlı Marmaris Grup Amirliği ekiplerince, Çamlıbel Mahallesi Asartepe Fiskos Antik kenti olarak bilinen bölgede kaçak kazı yapan şahıslar suçüstü yakalandı.Yapılan araştırma neticesinde; 1 adet el dedektörü ve kazıda kullanılan çok sayıda kazma kürek murç vb. alet edevat ayrıca kazı alanında patlatılmakta kullanıldığı değerlendirilen; 500 gr....

A+A-

Muğla İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğüne bağlı Marmaris Grup Amirliği ekiplerince, Çamlıbel Mahallesi Asartepe Fiskos Antik kenti olarak bilinen bölgede kaçak kazı yapan şahıslar suçüstü yakalandı.

Yapılan araştırma neticesinde; 1 adet el dedektörü ve kazıda kullanılan çok sayıda kazma kürek murç vb. alet edevat ayrıca kazı alanında patlatılmakta kullanıldığı değerlendirilen; 500 gr. ağırlığında beyaz renkli toz madde, 150 gr. Yeşil renkli tanecikli madde (dumansız barut), 3 adet 1,5 mt. uzunluğunda ucu siyah renkli bant ile bağlanmış elektrik kablosu bulunan düzenek ele geçirildi.

Suçüstü yakalanan G.Y., E.K., O.Y., N.K., C.Y., İ.B., isimli 6 şahısa 2863 SKM suçu kapsamında işlem yapıldı.

Bu haber toplam 273 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.