KAÇAKÇILIK OPERASYONUNDA 2 TUTUKLAMA

KAÇAKÇILIK OPERASYONUNDA 2 TUTUKLAMA

Silah Kaçakçılığı ve Ticareti ile mücadele kapsamında Muğla İl Jandarma Komutanlığı’nca yapılan istihbarı çalışmalar sonucu, Fethiye İlçesi Göcek Mahallesine il dışından D.G. isimli şahsın silah getireceği ve Göcek Mahallesinde ikamet eden H.Ç. isimli şahıs aracılığı ile satacağı bilgisinin alınması üzerine Fethiye İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri tarafından yapılan operasyon ile şahıslar yakalandı.Olayda 7 adet Beradda A6...

A+A-

Silah Kaçakçılığı ve Ticareti ile mücadele kapsamında Muğla İl Jandarma Komutanlığı’nca yapılan istihbarı çalışmalar sonucu, Fethiye İlçesi Göcek Mahallesine il dışından D.G. isimli şahsın silah getireceği ve Göcek Mahallesinde ikamet eden H.Ç. isimli şahıs aracılığı ile satacağı bilgisinin alınması üzerine Fethiye İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri tarafından yapılan operasyon ile şahıslar yakalandı.

Olayda 7 adet Beradda A6 marka seri numaraları silinmiş tabanca ve tabancalara ait 7 adet şarj ele geçirildi. Şüpheliler gözaltına alınarak, tamamlanan adli işlemlerin ardından çıkarıldıkları adli makamlarca tutuklanarak cezaevine gönderildi.

-NEVAL ARSLAN

Bu haber toplam 340 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.