Kaçakçılık operasyonunda 6 şüpheli gözaltına alındı

Kaçakçılık operasyonunda 6 şüpheli gözaltına alındı

Muğla'da düzenlenen kaçak akaryakıt, gümrük kaçağı ürün ve tarihi eser operasyonunda 6 şüpheli gözaltına alındı.İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi ile bağlı grup amirliklerinin ekipleri, kaçak akaryakıt, gümrük kaçağı kol saati ve tarihi eser sattıkları belirlenen şüphelilere yönelik çalışma başlattı. Tespit edilen adreslere düzenlenen operasyonda, 5 bin litre kaçak akaryakıt, 1869 gümrük...

A+A-

Muğla'da düzenlenen kaçak akaryakıt, gümrük kaçağı ürün ve tarihi eser operasyonunda 6 şüpheli gözaltına alındı.

İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi ile bağlı grup amirliklerinin ekipleri, kaçak akaryakıt, gümrük kaçağı kol saati ve tarihi eser sattıkları belirlenen şüphelilere yönelik çalışma başlattı. 

Tespit edilen adreslere düzenlenen operasyonda, 5 bin litre kaçak akaryakıt, 1869 gümrük kaçağı kol saati, 44 tarihi eser niteliğindeki sikke ve obje, dedektör, 311 mermi, ruhsatsız tabanca ve 27 senet ele geçirildi.

Operasyonda gözaltına alınan 6 şüpheliden 5'i emniyetteki işlemlerin ardından serbest bırakıldı. Adliyeye sevk edilen A.A ise çıkarıldığı sulh ceza hakimliğince tutuklandı.

Bu haber toplam 204 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.