“Kadem Mete, biran önce istifa etmeni bekliyorum”

“Kadem Mete, biran önce istifa etmeni bekliyorum”

Neval Çolak ArslanCumhurbaşkanı Başdanışmanı Hamza Yerlikaya’yı sosyal medya hesabından eleştirmesi nedeniyle Türk Kızılay Muğla Şube Başkanı görevinden alınan ve ardından Ak Parti’den geçici olarak ihraç edilen Yusuf Kayacık, sosyal medya hesabından partiden istifa ettiğini açıklamıştı. Kayacık, açıklama yapmak ve konuyu değerlendirmek adına basın açıklaması gerçekleştirdi.İl Başkanlığına aday olmaması için tekrardan disiplin...

A+A-

Neval Çolak Arslan

Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Hamza Yerlikaya’yı sosyal medya hesabından eleştirmesi nedeniyle Türk Kızılay Muğla Şube Başkanı görevinden alınan ve ardından Ak Parti’den geçici olarak ihraç edilen Yusuf Kayacık, sosyal medya hesabından partiden istifa ettiğini açıklamıştı. Kayacık, açıklama yapmak ve konuyu değerlendirmek adına basın açıklaması gerçekleştirdi.

İl Başkanlığına aday olmaması için tekrardan disiplin kuruluna sevk edildiğini iddia eden Kayacık, “Kadem Mete, biliyorsun ki seninle yarışacağımız her platformda seni yenerim” dedi.

“MUĞLA’NIN SIRTINDA BİR KAMBURSUN”

İl Başkanı Mete’nin, Muğla’nın sırtında bir kambur olduğunu belirten Kayacık, Mete’yi biran önce istifaya davet etti.

Kayacık: “Şuan canlı yayını izleyip, sırıttığını biliyorum. Yusuf Kayacık’tan korkuyorsun. Çok üzgünüm. Yusuf'tan korktuğun için değil demokrasiden, sandıktan, milletten ve delegeden korktuğun için üzgünüm. Belden aşağı siyaset yapıyorsun. Akşam eve gittiğinde çocuklarının ve eşinin yüzüne nasıl bakıyorsun? Biliyorsun ki, benimle sandıkta yarışamazsın. Kendi yaptığın delege ile bile sandığa gidecek cesaretin olmadığını için acıyorum sana. Senden aylardır adım bekledim. Keşke biraz siyaset bilseydin. Biran önce istifa etmeni bekliyorum. Siyaset, gönüllere girme sanatıdır. Sana bunları son kez söylüyorum. Milletin gönlüne gir. Ben senden aylardır bir adım bekledim. Bir gün gelip bir acı kahvemizi içer mi acaba diye bekledim. 15 Aralıkta disiplin kurulundan geri dönen kararı bana kendi tebliğ etmeliydin. Oturup bir kahve içip birlikte bu işin muhasebesini yapmalıydık. Ama ben bunu biliyorum ki sen bunu yapamazsın. Bunu söylediğim birçok arkadaşımız buna şahittirler. Keşke bunu yapabilseydin, keşke biraz siyaset bilseydin, keşke siyaset fukarası olmasaydın. Bu yüzden Muğla’nın sırtında bir kambursun. Ben bir an önce seni istifaya davet ediyorum. Hiçbir zaman galip gelememiş bir başkan olarak burada Ak Parti’ye daha fazla zarar vermemeni tavsiye ediyorum sana. Ve gidiyorum, mutlu olun. Bu sevda bitmez” diye konuştu.

AK Parti teşkilatıyla siyaset yapmaktan onur duyduğunu ifade eden Kayacık,  “Telefonlarım her zaman hizmetinizde. Ben hizmete devam edeceğim. Alnım açık, başım dik. Başka bir partiye geçmem söz konusu değil. Birçok partiden teklif geldi ama kabul etmedim” şeklinde konuşmasına son verdi.

Bu haber toplam 285 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.