KAMERA KAYITLARI GERÇEĞİ ORTAYA ÇIKARDI

KAMERA KAYITLARI GERÇEĞİ ORTAYA ÇIKARDI

Muğla Eğitim araştırma Hastanesi'nde 14 Mart Tip Bayramı’nda Uzman Çavuş A.A tarafından saldırıya uğradığını iddia eden ve şikâyetçi olan Doktor T.T ile ilgili görüntüler ortaya çıktı. Olay görüntüleri üzerine Doktor T. T hakkında idari soruşturma başlatıldı.Edinilen bilgiye göre, Yatağan Jandarma Komutanlığı’nda görevli Uzman Çavuş A.A rahatsızlanınca Yatağan Devlet Hastanesine gitti. Buradan 14 Mart günü saat 23.50 sıralarında...

A+A-

Muğla Eğitim araştırma Hastanesi'nde 14 Mart Tip Bayramı’nda Uzman Çavuş A.A tarafından saldırıya uğradığını iddia eden ve şikâyetçi olan Doktor T.T ile ilgili görüntüler ortaya çıktı. Olay görüntüleri üzerine Doktor T. T hakkında idari soruşturma başlatıldı.

Edinilen bilgiye göre, Yatağan Jandarma Komutanlığı’nda görevli Uzman Çavuş A.A rahatsızlanınca Yatağan Devlet Hastanesine gitti. Buradan 14 Mart günü saat 23.50 sıralarında Muğla Eğitim Araştırma Hastanesi'ne sevk edildi.

DOKTORU DARBETTİĞİ İDDİA EDİLDİ

A.A., kendisini muayene etmek isteyen acil serviste görevli Dr. T.T ile tartıştı. A.A., iddiaya göre, tartışma sırasında T. T’yi darp etti. Doktorun vücudunda kızarıklık oluştu, gözlüğü kırıldı. Apandisit teşhisi koyulan A.A., ameliyat edildi.

BOĞAZIMI SIKTI DEMİŞTİ

Acilde görevli Doktor T. T olay sonrası yaptığı açıklamada, “14 Mart Tıp Bayramı’nda saat 23.00-24.00 arasında bir hasta ultrason çekilmek istiyorum diyerek geldi acile. Tamam dedik, önce bir muayene yapalım şikayetini dinleyim dedim. Zorla ilk muayenesi yapmaya çalıştık, kendini muayene yaptırmamaya çalıştı. Biz en azından ilk muayeneyi yapıp, tetkikleri yaparak hastaya bir yol çizmeye çalıştık. Sonra illa ultrason çekilmek istedi. Bağırdı, diğer doktor arkadaşlara bağırmaya başladı. Ben bağırmayın, bu şekilde bağırarak konuşamazsınız dedim. ‘Ben hastayım istediğimi yaparım, söylerim. Hepiniz aynısınız. Aldığınız para zehir zıkkım olsun’ diyerek bağırmaya devam etti. Resmi evrakları alıp gitmek istedi. Resmi evrak olduğu için onu alamazsınız bırakın dedim. Onu da bırakmadı o sırada zaten yan yana geldik. Boğazımı sıktı, boğmaya çalıştı. Sırtıma vurdu, gözlüğüm kırıldı. Şikayetçi oldum” demişti.

ALKIŞLA PROTESTO EDİLMİŞTİ

Muğla Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ndeki apandisit ameliyatının ardından genel cerrahi servisinden taburcu edilen Uzman Çavuş A.A., sağlık çalışanları tarafından alkışla protesto edilmişti.

GERÇEK KAMERA GÖRÜNTÜLERİYLE ORTAYA ÇIKTI

Gündem konusu olan olayın güvenlik kamerası görüntüleri ortaya çıktı. Görüntülerde, saldırıya uğradığını ileri süren Dr. T. T’nin, evrakını masadaki görevlilerden alarak ayrılmak isteyen Uzman Çavuş A.A.'nın peşinden gidip ittiği, bu sırada tartışma çıktığı görüldü.

DOKTOR HAKKINDA SORUŞTURMA BAŞLATILDI

Görüntülerin ortaya çıkmasının ardından hastane yönetimi Dr. T. T hakkında idari soruşturma başlattı. Öte yandan Uzman Çavuş A.A’nın doktor hakkında kendisine iftira attığı gerekçesiyle savcılığa suç duyurusunda bulunduğu öğrenildi.

Öte yandan, Uzman Çavuş A.A’nın, görevine iade edildiği ve geçirdiği rahatsızlık nedeniyle aldığı rapor süresinin dolmasının ardından göreve başlayacağı öğrenildi.

Bu haber toplam 568 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.