KARAKOÇ EĞİTİM MERKEZİ SOKAK HAYVANLARINA MAMA DAĞITTI

KARAKOÇ EĞİTİM MERKEZİ SOKAK HAYVANLARINA MAMA DAĞITTI

2022-2023 Eğitim-Öğretim yılından itibaren Menteşe’de faaliyet gösteren Karakoç Eğitim Merkezi, 4 Ekim Dünya Hayvanları Koruma Günü dolayısıyla anlamlı bir etkinliğe imza attı. Kurum tarafından sokak hayvanlarına mama dağıtıldı. Böylece, öğrenciler farkındalık yaratmak için sosyal konularda da görev aldı.

A+A-

Kurum Müdürü Mustafa Karakoç, konuyla ilgili şunları söyledi:

“Bu süreçte pandeminin getirdiği olumsuzluklar ile mücadele ederken Cumhuriyet’in 100. yılında da Türkiye’nin geleceği olarak gördüğümüz öğrencilerimize kaliteli eğitim vermek için çaba göstermekteyiz. Biliyoruz ki eğitim dört duvar arasında öğrencilere tahtanın önünde ders anlatmak değildir, aynı zamanda eğitim değişen dünya ve dünyanın yeni sorunlarına karşı bilinçlenmiş öğrencileri Türkiye’nin ve dünyanın geleceğine hazırlamaktır. Bu kapsamda milli bayramlarımız başta olmak üzere yılın her önemli gününde öğrencilerimize farkındalık yaratmak için sosyal konularda da görev veriyoruz.”

“KÜÇÜK DOSTLARIMIZA DESTEK OLMAK İSTEDİK”

“4 Ekim Dünya Hayvanları Koruma Günü’nde de dostlarımızı unutmadık ve bu bilinci öğrencilerimize aşılamak için küçük dostlarımıza destek olmak istedik. Bugünün anlamı benim için çok daha fazla çünkü bu bağış kampanyasını doğrudan öğrencilerim ve öğretmen arkadaşlarımın düşünmesi beni daha da mutlu etti. Görüyoruz ki topluma duyarlı ve çevresine kayıtsız kalmayan bir dünya için güzel adımlar atılmaya devam ediyor. Bizler var oldukça da küçük dostlarımız dahil olmak üzere çevremizdeki hayvanlar ve bitkiler korumamız altında olmaya devam edecek ve yaşayacaktır.”

“BİLİYORUZ Kİ BAŞARININ SIRRI BİLGİDE!” 

“Kurumumuz çevresinde de yaşamakta olan dört kedimizin bakımını öğrencilerim ve öğretmen arkadaşlarım yapmakta, olumsuz durumlarda da hemen yetkili birimlere haber vermekteyiz. Çünkü biliyoruz ki bu dünyada yalnız değiliz ve bu dünya onlar ile güzel. Kurumumuzun “Biliyoruz ki başarının sırrı bilgide!”  sloganı aynı zamanda başarının ilgiden geçtiği mesajını veriyor. İlgimiz sadece eğitim camiasına değil dünyanın tüm canlılarına muktedirdir.”

Bu haber toplam 401 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.