KARAÖZ: “MİLLETVEKİLLİĞİ DÜŞMESİ GEREKİYOR”

KARAÖZ: “MİLLETVEKİLLİĞİ DÜŞMESİ GEREKİYOR”

Doğru Parti Muğla İl Teşkilatı, HDP’li Milletvekili Saliha Aydemir'in polise yumruk atması nedeniyle suç duyurusunda bulundu. Açıklama yapan Cahit Karaöz, “Milletvekilliği Düşmesi Gerekiyor” dedi.

A+A-

HDP’li Milletvekili Saliha Aydemir'in polise yumruk atması nedeniyle Doğru Parti Muğla İl teşkilatı suç duyurusunda bulunduktan sonra basın açıklaması yaptı. Doğru Parti İl Başkanı Cahit Karaöz, Aydemir’in milletvekilliğinin düşmesi gerektiğini belirtti.

“Polisimiz-Askerimiz bizim kırmızı çizgimizdir” diyen Başkan Karaöz, “Terörist başı bebek katili Abdullah Öcalan için Kadıköy’de düzenlenen izinsiz yürüyüşte kendilerini ikaz ederek can güvenliklerini korumaya çalışan şerefli emniyet teşkilatımız personeli olan polis memuruna HDP Diyarbakır Milletvekili Saliha Aydemir tarafından yumruk atılması bizler için bardağı taşıran som damla olmuştur. Devletimiz hemen gerekeni yapmalıdır ve Milletvekilliğinin hemen düşmesini talep ediyoruz ve en ağır ceza vermesini bekliyoruz” dedi.

“BU DAVRANIŞ ÜLKEMİZİN BEKA KONUSUDUR “

Ülke olarak teröristlerle mücadele edilirken her geçen gün vatan uğruna canlarını feda eden kahraman Mehmetçiklerimizi yüreğimiz kanayarak toprağa verirken vatanımıza bayrağımıza sahip çıkmamız gereken zorlu günlerde İstanbul'da izinsiz yapılan yürüyüşte polislerimizin uyarmasına rağmen HDP Milletvekilinin Polisimize yumruk atmasını şiddetle kınıyoruz ve suç duyurusunda bulunduk. Bu davranış hiçbir siyasi partinin meselesi değil ülkemizin beka konusudur” dedi.

“SAVCILARINI GÖREVE DAVET EDİYORUM”

Doğru Parti Muğla İl Başkanı Karaöz, “Ülkemize meydan okumaktır, ülkemize başkaldırıdır.  Sayın savcılarını göreve davet ediyor, başta bu kendini bilmez sözde milletvekilinin dokunulmazlığı kaldırılmalı, bu yürüyüşü organize edenlerin ve katılanların katkı sağlayanların ivedilikle yasal işlem yapılmalı vatana ihanetten ötürü gerekli ceza verilmelidir. Şerefli ve onurlu askerimize ve polisimize hiç kimsenin el kaldırma, hakaret etme hakkı olmadığı gibi haddi de değildir.  HDP Milletvekiline suç duyurusunda bulunuyoruz” şeklinde konuştu.

Bu haber toplam 363 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.