Katil zanlısı cezaevinde rahat durmadı

Katil zanlısı cezaevinde rahat durmadı

Neval Çolak ArslanMuğla'da kız arkadaşı Zeynep Şenpınar'ı (25) bıçaklayarak öldüren, ardından da aynı bıçakla kendisini yaralayan boksör Selim Ahmet Kemaloğlu’na  (27), dava açıldı. Kaldığı cezaevinde havalandırma sonrasında, koğuşuna dönerken aynı cezaevinde bulunan bir arkadaşına sigara vermeye çalıştığı anda infaz koruma memurlarının müdahale etmesiyle yaşanan arbedenin ardından “Görevi yaptırmamak için direnme” suçundan...

A+A-

Neval Çolak Arslan

Muğla'da kız arkadaşı Zeynep Şenpınar'ı (25) bıçaklayarak öldüren, ardından da aynı bıçakla kendisini yaralayan boksör Selim Ahmet Kemaloğlu’na  (27), dava açıldı. Kaldığı cezaevinde havalandırma sonrasında, koğuşuna dönerken aynı cezaevinde bulunan bir arkadaşına sigara vermeye çalıştığı anda infaz koruma memurlarının müdahale etmesiyle yaşanan arbedenin ardından “Görevi yaptırmamak için direnme” suçundan dava açıldığı öğrenildi.

Edinilen bilgiye göre, Muğla 2. Asliye Ceza Mahkemesi’nde görülen davada Selim Ahmet Kemaloğlu’nun, Muğla E Tipi Kapalı Cezaevinden Ses ve Görüntü Bilişim Sistemi (SEBGİS) aracılığı ile savunması alındı.

Muğla 2. Asliye Ceza Mahkemesi’nce Selim Ahmet Kemaloğlu’nun 6 ay 7 gün hapis cezasıyla cezalandırıldığı öğrenildi.

Bu haber toplam 337 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.