KAVAK ADAYLIĞINI AÇIKLADI

KAVAK ADAYLIĞINI AÇIKLADI

CHP Menteşe İlçe Başkanı Mustafa Aytaç Kavak, ilçe başkanlığına yeniden aday olduğunu açıkladı. Kavak, “Hep birlikte daha güçlü bir CHP ve daha güzel bir Menteşe için çalışacağız” dedi.

A+A-

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Menteşe İlçe Kongresi 17 Ağustos Perşembe günü saat 13:00’da Türkan Saylan Çağdaş Yaşam Merkezi’nde yapılacak.

Kongre tarihi yaklaşırken, ilçe başkanlığı için adaylar da netlik kazanmaya başladı. CHP Menteşe İlçe Başkanı Mustafa Aytaç Kavak, ilçe başkanlığına yeniden aday olduğunu açıkladı. Kavak, daha güzel bir Menteşe için çalışacaklarını ifade etti.

Mustafa Aytaç Kavak, açıklamasında şunları söyledi:

“Ülkemizin ve halkımızın siyasal, ekonomik ve toplumsal olarak nasıl bir eşikte olduğunun bilinciyle mücadele ediyoruz. Görev sürecim boyunca genel ve yerel seçim süreçlerini örgütümüz ile birlikte Menteşe İlçemizde başarıya taşıdık. Tüm bu süreçleri memleketteki ilericilik birikimi üzerine, örgütümüzün geçmişinden gelen kurucu iradesinin üzerine kurduk ve yerelde başarılı olduk. Ülkemizi gerçek huzur ve mutluluğa taşımanın ancak CHP iktidarı ile mümkün olduğunu biliyor, CHP varsa her zaman bir umudun olduğunu, bu umudun da CHP kadrolarının ahlaklı, üretken yönetim anlayışıyla sağlanabileceğinin farkındayız.”

“CHP HEM EVİM HEM OKULUM”

“Örgütümüz Atatürk ilke ve devrimlerini özümsemiş, ideolojimize bağlı, iktidar mücadelesine canla başla katkı sunacak temsilciler istiyor. Yaklaşan yerel seçimler öncesi örgüt temsilcelerimizin parti bilincini almış, eğitimli, donanımlı ve tecrübeli kadrolardan oluşması gerekiyor. Parti bilincini, liyakatı, emeği öne çıkartacak bir anlayışla, emsali olmayan bir örgütün var olması için hep beraber çalışacağız. Cumhuriyet Halk Partisi Menteşe örgütünün adalet duygusuna, vicdanına olan inancım tamdır, her döneminden çok şey öğrendiğim ve hala öğrenmeye devam ettiğim, hem evim hem okulum olan Cumhuriyet Halk Partisi’nin Menteşe İlçe Başkanlığına yeniden adayım.”

“BURADAYIZ, BİR ARADAYIZ”

“Buradayız, bir aradayız, işçiyiz, emekçiyiz, emekliyiz, kadınız, genciz, halkız. Bu ses memleketine çıkarsız, pazarlıksız, sahip çıkanların sesini yükseltme çağrısıdır. Cumhuriyet Halk Partisi öncelikle yerel ve genel iktidar hedefine yılmadan, azimle çalışan dürüst ve ahlaklı kadroları ve örgütün gücüyle ulaşacaktır. Gençliğimiz var, yüreğimiz var, emeğimiz var, sözümüzde duracağız, hep birlikte daha güçlü bir CHP ve daha güzel bir Menteşe için çalışacağız. Sadece inandığın yolda yürü.”

Bu haber toplam 479 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.