Kayalıklarda mahsur kalan keçi ve yeni doğan yavruları kurtarıldı

Kayalıklarda mahsur kalan keçi ve yeni doğan yavruları kurtarıldı

 Muğla’nın Fethiye ilçesinde, kayalıklarda mahsur kalan keçi ve yeni doğan yavruları Arama Kurtarma Derneği (AKUT) ekiplerince kurtarıldı.Amintas Kaya Mezarları üzerindeki kayalıkta bir keçinin uzun süreden beri mahsur kaldığının bildirilmesi üzerine AKUT Fethiye ekibi bölgeye hareket etti.Keçinin mahsur kaldığı kayalıklara ulaşmak için emniyet istasyonu kuran ekip, hazırlık esnasında keçinin doğum yaptığını ve 2 yavrusunun bulunduğunu...

A+A-

 Muğla’nın Fethiye ilçesinde, kayalıklarda mahsur kalan keçi ve yeni doğan yavruları Arama Kurtarma Derneği (AKUT) ekiplerince kurtarıldı.

Amintas Kaya Mezarları üzerindeki kayalıkta bir keçinin uzun süreden beri mahsur kaldığının bildirilmesi üzerine AKUT Fethiye ekibi bölgeye hareket etti.

Keçinin mahsur kaldığı kayalıklara ulaşmak için emniyet istasyonu kuran ekip, hazırlık esnasında keçinin doğum yaptığını ve 2 yavrusunun bulunduğunu fark etti.

AKUT ekipleri, emniyet istasyonlarını kullanarak ip yardımıyla keçi ve iki yavrusunun bulunduğu yere indi. Ekip, keçi ve yavrularını kurtararak sahibine teslim etti.

Bu haber toplam 239 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.