KIRLI, ÇOCUKLUK HAYALİNİ GERÇEKLEŞTİRDİ

KIRLI, ÇOCUKLUK HAYALİNİ GERÇEKLEŞTİRDİ

Muğla Menteşe’de yaşayan, MUSKİ personeli Ömer Kırlı (31) çocukluk hayali olan “İş Hayatımız” ve “Meşin Yuvarlak” kitabını okurlarıyla buluşturdu. Muğla’da gençler adına öncü olmak istediğini söyleyen Kırlı, 2017 yılında kanseri yendiğini ve bu sayede çocukluk hayalini gerçekleştirdiğini söyledi.

A+A-

Muğla Menteşe’de yaşayan 31 yaşındaki Ömer Kırlı, “İş Hayatımız” ve “Meşin Yuvarlak” kitaplarını okuyucularıyla buluşturdu.

2017 yılında kansere yakalandığını söyleyen Kırlı, kanseri yendikten sonra çocukluk hayali olan kitap yazmayı başarabileceğini ve bu sayede 2 kitap çıkardığını söyledi.

“İş Hayatımız” isimli kitapta, iletişimin faydaları yer alırken, “Meşin Yuvarlak” isimli kitap ise Türk futbolunun unutulmaz zaferlerini ele alıyor.

Muğla’da gençler adına öncü olmak istediğini söyleyen Ömer Kırlı, “Kitap yazmak benim çocukluk hayalimdi. 2017 yılında kansere yakalandım ve yendim. Ben kanseri yendiysem, çocukluk hayalimi de gerçekleştirebileceğime inandım. İlk ‘İş Hayatımız’ adlı kitabımı yazdım. Ondan sonra yayın evi de projem varsa yardımcı olacaklarını söyledi. Destek oldular sağ olsunlar, ikinci kitabım Meşin Yuvarlak’ı yazdım. İlk kitabım iş hayatı ile alakalı. İletişimin faydaları, yenilikçi düşünce çerçevesinde kısa ve öz kitap yazdım. İkinci kitabımda ise Türk futbolunun unutulmaz zaferlerini ele aldım. Bu dört büyükler ve Anadolu kulüpleri gibi takımların geçmişte almış oldukları başarıları kaleme aldım” şeklinde konuştu.

“ÖMER YAPMIŞ, BİZ DE YAPABİLİRİZ DESİNLER”

Gençlerin üretmediğini belirten Kırlı, “Kitaplarımı Beyazıt Kitapevi’nden alabilirler. İş Hayatımız adlı kitabım bütün yayıncı gruplarda var. İkinci kitabım ise yayıncı gruplarda yer alacak. Muğla’da gençler adına öncü olmak istedim. Çünkü gençler üretmiyor. Üretmeyen bir toplum olmaya başladık. Ben de benim gibi düşünenlere, hayalleri olanlara öncü olmak istiyorum. Ömer yapmış, biz de yapabiliriz desinler. ‘Onun yazdığı kitaptan ne olur’ diyenler de oldu ama olsun bu bir hayaldir, herkesin hayalleri farkıdır. Birinci kitabım iki serilik. İkincisini de yazacağım. Dördüncü kitabımda ise Muğla tarihi ya da Datça ile alakalı bir kitap yazmayı düşünüyorum” şeklinde konuştu.

Bu haber toplam 670 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.