Kış lastiği uygulaması yapıldı

Kış lastiği uygulaması yapıldı

Haber: Sinan boyacı Fotoğraf: Buse Nil TokurBu kapsamda Muğla il emniyet müdürlüğüne bağlı Menteşe bölge trafik denetleme istasyonu ekiplerince, kar yağışının yoğun olduğu Denizli -Muğla karayolunda kış lastiği uygulaması yaptı.Ekipler ticari yolcu ve yük taşımacılığı yapan araçların lastiklerini kontrol edip lastik dış derinliklerini ölçerek kanuna uygun olup olmadığını denetledi. Denetim yapan polisler kış lastiği kullanmanın buz,...

A+A-

Haber: Sinan boyacı Fotoğraf: Buse Nil Tokur

Bu kapsamda Muğla il emniyet müdürlüğüne bağlı Menteşe bölge trafik denetleme istasyonu ekiplerince, kar yağışının yoğun olduğu Denizli -Muğla karayolunda kış lastiği uygulaması yaptı.

Ekipler ticari yolcu ve yük taşımacılığı yapan araçların lastiklerini kontrol edip lastik dış derinliklerini ölçerek kanuna uygun olup olmadığını denetledi. Denetim yapan polisler kış lastiği kullanmanın buz, kar ve yağmurda diğer lastiklere oranla yüzde 50 daha fazla koruma sağladığını belirterek sürücüleri "Kendi güvenliğiniz ve trafikteki tüm araçların güvenliği için lütfen kış lastiğini kullanalım, emniyet kemerlerimizi takalım" şeklinde uyardı.

Bu haber toplam 270 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.