KIYANÇ; “ÇİVRİL MAÇINDA BİZİ YALNIZ BIRAKMAYAN HERKESE TEŞEKKÜR EDERİZ”

KIYANÇ; “ÇİVRİL MAÇINDA BİZİ YALNIZ BIRAKMAYAN HERKESE TEŞEKKÜR EDERİZ”

        Bölgesel Amatör Lig 5. Grup’ta mücadele eden Muğlaspor’un Kulüp Başkanı Menaf Kıyanç düzenlediği basın toplantısında son oynanan Çivril maçında kendilerini yalnız bırakmayan protokol ve taraftarlara teşekkür etti. Başkan Kıyanç açıklamasında Muğlaspor ailesinin çok büyük bir aile olduğunu ifade ederek, “Tüm şehir tek yürek olarak sezon sonunda özlenen şampiyonluğa ulaşacağız’ dedi.

A+A-

Muğlaspor Kulübü Başkanı Menaf Kıyanç düzenlediği basın toplantısında çok sayıda konuda önemli açıklamalarda bulundu.

Kulüp Başkan Vekilleri Haluk Beyimoğlu ve İbrahim Güngör ile Basın Sözcüsü Barış Yayman ve Futbol Şube Sorumlusu Abdullah Eskihisarlı’nın da katıldığı açıklamada, Başkan Kıyanç son oynanan Çivril maçında kendilerini yalnız bırakmayan herkese teşekkür etti.

“MUĞLASPOR OLARAK BİZ ÇOK BÜYÜK BİR AİLEYİZ”

Göreve geldikleri ilk günden itibaren tüm şehrin kenetlenmesi için gece gündüz çalıştıklarını ifade eden Muğlaspor Başkanı Menaf Kıyanç, “Şehir olarak tek yürek olursak bütün engelleri aşarız. Muğlaspor’umuzu bu sezon ligde oynadığı ilk iç saha maçında yalnız bırakmayan Muğla Valisi İdris Akbıyık, CHP Milletvekili Cumhur Uzun, MSKÜ Rektörü Prof. Dr. Turhan Kaçar, Muğla İl Jandarma komutanı Tuğgeneral Ali Gemalmaz, Muğla Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Cumhur Çoban, Menteşe Kaymakamı Mehmet Eriş, Menteşe Belediye Başkanı Bahattin Gümüş, kurum müdürleri, siyasi parti temsilcileri, STK temsilcilerine ve fedakar taraftarlarımıza çok teşekkür ederiz. Ayrıca 29 Ekim çelenk töreninin ardından yeşil Muğlaspor tişörtü ile maça gelen Sayın Valimiz başta olmak üzere takımımıza katkı veren herkese büyük Muğlaspor ailemiz olarak şükranlarımı sunuyorum” dedi.

“TARAFTARLARIMIZ EN BÜYÜK DESTEKÇİLERİMİZ”

Muğlaspor’u her şartta destekleyen taraftarlara da teşekkür eden Başkan Kıyanç, “Taraftar gruplarından Suskunlar Taraftar Grubu ve 48 Gençlik Taraftarlar Derneği’ne teşekkürlerimizi iletiyoruz.  İki taraftar grubunun birlikte maç izlemesi, bir tarafın yeşil bir tarafın beyaz demesi takımımıza düşünüldüğünden daha fazla güç katıyor, bu gücün önümüzdeki maçlarda artarak devam etmesini temenni ediyoruz” diye konuştu.

“BÜTÜN SPOR KULÜPLERİ İLE İŞBİRLİĞİ HEDEFLİYORUZ”

Menteşe ilçemizde ki tüm spor kulüpleri ile birlikte hareket ederek şehirde daha güçlü bir altyapı için çalışmalar yaptıklarını da dile getiren Başkan Kıyanç,  ‘Kulüp başkanları, yöneticileri ve teknik heyetleri ile beraber bizimle olan kulüplerimize teşekkürlerimizi iletiyoruz. Amacımız ilimizdeki bütün spor kulüpleri ile işbirliği içinde önemli çalışmalara imza atmak” dedi.

“DESTEĞİN RENGİ YEŞİL BEYAZ PROJESİ HAYATA GEÇECEK”

Muğlaspor olarak ilgili devlet kurumları ile işbirliği içinde çok sayıda proje gerçekleştirmek istediklerini belirten Kıyanç, ‘Muğla Valimiz Sayın İdris Akbıyık önderliğin de, Muğla İl Milli Eğitim Müdürlüğü, Muğla Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü, Muğla Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı İl Müdürlüğü ve Kulübümüzün yürüttüğü ‘’DESTEĞİN RENGİ YEŞİL-BEYAZ’’ projesi ile altyapı, taraftar desteği ve sporun okullar da daha çok teşvik edilmesi amaçlanmaktayız. Önümüzdeki günlerde bu tür projelerimizin sayısı artarak devam edecek’ diye konuştu.

“KULÜBÜN BORCU 10,5 MİLYONDAN 3,5 MİLYONA DÜŞTÜ

Göreve geldiklerinde kulübün borcunun 10,5 milyon lira civarında olduğunu ifade eden Muğlaspor Başkanı Menaf Kıyanç, yapılan çalışmalar sonrasında bu rakamın 3,5 milyon seviyesine gerilediğini kaydetti. Kulüpte tüm ödemelerin düzenli bir şekilde yapıldığının altını çizen Kıyanç, külübe maddi manevi destek veren herkese teşekkür etti.

FUTBOL ŞUBE SORUMLUSU ESKİHİSARLI; “BOMBA BİR TRANSFERİ KISA ZAMANDA AÇIKLAYACAĞIZ”

Takımla ilgili bilgi veren Muğlaspor Futbol Şube Sorumlusu Abdullah Eskihisarlı’da, ‘Sezon başından bu yana ilgilendiğimiz Süper lig, 1. Lig ve 2 ligde çok sayıda maça olan bir orta daha oyuncusu ile görüşmelerimiz tamamlanmak üzere. Çok kısa bir zaman içinde bu transferimizi de camiamızla paylaşacağız’ dedi.

Bu haber toplam 301 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.