KOOPERATİFÇİLİK KONUSUNDAKİ MEVZUAT DEĞİŞİKLİĞİ GÖRÜŞÜLDÜ

KOOPERATİFÇİLİK KONUSUNDAKİ MEVZUAT DEĞİŞİKLİĞİ GÖRÜŞÜLDÜ

Muğla İl Tarım ve Orman Müdürü Barış Saylak, toplantı açılışını yaparak kooperatiflerin önemine değindi. Mevzuat değişikliğinin yanı sıra bilgi alışverişi yapılan bu toplantının kooperatifçiliğin gelişmesi için önemli olduğuna vurgu yaptı.Toplantıya İl Müdürü Barış Saylak’ın yanı sıra, Kırsal Kalkınma ve Örgütlenme Şube Müdürü Mustafa Yeşilkaya ile il geneli kooperatifçilik konusunda görevli ilgili teknik personeller katıldı. 1163...

A+A-

Muğla İl Tarım ve Orman Müdürü Barış Saylak, toplantı açılışını yaparak kooperatiflerin önemine değindi. Mevzuat değişikliğinin yanı sıra bilgi alışverişi yapılan bu toplantının kooperatifçiliğin gelişmesi için önemli olduğuna vurgu yaptı.

Toplantıya İl Müdürü Barış Saylak’ın yanı sıra, Kırsal Kalkınma ve Örgütlenme Şube Müdürü Mustafa Yeşilkaya ile il geneli kooperatifçilik konusunda görevli ilgili teknik personeller katıldı. 

1163 sayılı kanun kapsamında yapılan değişiklikle, 7339 sayılı Kanun ve ilgili yönetmelik hakkında Fethiye İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğünden görevli Ziraat Mühendisi Tuncay Yıldız sunum yaptı.

Karşılıklı görüş alışverişi ile toplantı son buldu.

Bu haber toplam 297 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.