Köse, “Talepler gül ve orkideden yana”

Köse, “Talepler gül ve orkideden yana”

Buse Nil TokurMuğla’nın Menteşe ilçesinde işletme sahibi olan Mustafa Köse, “14 Şubat’a şuandan bir talep yok. Vatandaşların ekonomik durumları çok el vermediği için aşırı bir talep var diyemeyiz ama iş olacağından umutluyuz” dedi.Bakanlığın yapmış olduğu açıklama da hafta sonları çiçekçilerin açık olacağı söz konusu olmuştu. Köse, “Vatandaşlar gelip çiçekçilerden alışveriş yapabilecekler” diye konuştu.Sevgililer Günü’nde...

A+A-

Buse Nil Tokur

Muğla’nın Menteşe ilçesinde işletme sahibi olan Mustafa Köse, “14 Şubat’a şuandan bir talep yok. Vatandaşların ekonomik durumları çok el vermediği için aşırı bir talep var diyemeyiz ama iş olacağından umutluyuz” dedi.

Bakanlığın yapmış olduğu açıklama da hafta sonları çiçekçilerin açık olacağı söz konusu olmuştu. Köse, “Vatandaşlar gelip çiçekçilerden alışveriş yapabilecekler” diye konuştu.

Sevgililer Günü’nde vatandaşlardan gelen talebin daha çok gül ve orkide üzerine olduğuna değinen Köse, “Gelen talepler gül ve orkide üzerine daha çok. Aşkın sevginin çiçeğidir gül” dedi.

FİYATLARDA YÜZDE 50 ARTIŞ VAR

Köse, pandemi süreci dolayısıyla fiyatlarda değişiklik gösteren çiçek fiyatlarına da şöyle açıklama yaptı, “Fiyatlarda değişim oldu. Yurtdışından gelen ürünlerin belli oranda sayısının düşmesi, Türkiye’de ki üretimin düşmesinden dolayı fiyatlarda geçen seneye nazaran yüzde 50 bir artış var.”

İşletme sahibi Köse, vatandaşların alışveriş seçimini yerel esnaftan yapmasını istediğini söyledi. Köse, “Vatandaşlar, tercihini yerel esnaftan yana kullansın. İnternet üzerinden de yapılan alışverişler var. Bunların komisyonları farklı yerlere gidiyor. Alışveriş yerel esnaftan yapılmalı” dedi.

Bu haber toplam 274 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.