Kuralları ihlal eden sürücülere ceza yağdı

Kuralları ihlal eden sürücülere ceza yağdı

Muğla İl Emniyet Müdürlüğü Tescil ve Denetleme Şube Müdürlüğü ve Bölge Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü, İlçe Emniyet Müdürlükleri sorumluluk bölgelerinde toplam 539 araç ve sürücüsü denetlendi. Denetimler kapsamında 38 araç trafikten men edilirken, 318 araca ise diğer ilgili maddelerden ceza yazıldı.Sinem KarakayaEmniyet Genel Müdürlüğünün talimatları doğrultusunda “Öncelik Hayatın, Öncelik Yayanın” sloganlarıyla il genelinde...

A+A-

Muğla İl Emniyet Müdürlüğü Tescil ve Denetleme Şube Müdürlüğü ve Bölge Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü, İlçe Emniyet Müdürlükleri sorumluluk bölgelerinde toplam 539 araç ve sürücüsü denetlendi. Denetimler kapsamında 38 araç trafikten men edilirken, 318 araca ise diğer ilgili maddelerden ceza yazıldı.

Sinem Karakaya

Emniyet Genel Müdürlüğünün talimatları doğrultusunda “Öncelik Hayatın, Öncelik Yayanın” sloganlarıyla il genelinde Tescil ve Denetleme Şube Müdürlüğü ve Bölge Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü, İlçe Emniyet Müdürlükleri sorumluluk bölgelerinde toplam 539 araç ve sürücüsü denetlendi.

Denetlemeler sonucunda 64 araca muayenesizlikten, 23 araca trafik ışık ihlali, 47 kişiye cep telefonu kullanmadan, 72 kullanıcıya yayaya öncelik verilmemesinden, 15 kişiye sigortasız araç kullanmamasından, 38 araç trafikten men edildi. 318 araca ise diğer ilgili maddelerden ceza veridi.

Muğla Emniyet Müdürlüğü Trafik Tescil ve  Denetleme Şube Müdürlüğü sorumluluk alanında Özel Denetim 118 İhbarlı Trafik Işık ve İşaret İhlali Denetimi sonucunda toplam bin 390 araç ve sürücüsü denetlendi.

75 araç sürücüsüne kırmızı ışık ihlali, 16 sürücüye işaret levhalara uyulmamasından dolayı 9 araca trafikten men cezası veridi.

Bu haber toplam 218 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.