Kurtulmuş ve Canikli ziyaretlerde bulundu

Kurtulmuş ve Canikli ziyaretlerde bulundu

Neval Çolak ArslanAK Parti Muğla 7. Olağan İl Kongresi'ne katılmak üzere gelen AK Parti Genel Başkanvekili Numan Kurtulmuş ve Genel Başkan Yardımcısı Nurettin Canikli ziyaretlerde bulundu.STK toplantısına AK Parti Muğla Milletvekilleri, belediye başkanları ve protokol üyeleri de katıldı.Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Öğrenci Sarayı'nda Muğla’daki STK temsilcileri ile bir araya gelen Genel Başkanvekili Kurtulmuş ile Genel Başkan Yardımcısı...

A+A-

Neval Çolak Arslan

AK Parti Muğla 7. Olağan İl Kongresi'ne katılmak üzere gelen AK Parti Genel Başkanvekili Numan Kurtulmuş ve Genel Başkan Yardımcısı Nurettin Canikli ziyaretlerde bulundu.

STK toplantısına AK Parti Muğla Milletvekilleri, belediye başkanları ve protokol üyeleri de katıldı.

Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Öğrenci Sarayı'nda Muğla’daki STK temsilcileri ile bir araya gelen Genel Başkanvekili Kurtulmuş ile Genel Başkan Yardımcısı Canikli toplantının ardından Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Hüseyin Çiçek'i makamında ziyaret etti.

Rektör Çiçek, üniversitede yürütülen çalışmalar ve projeler hakkında bilgi verdi.

Genel Başkanvekili Kurtulmuş ile Başkan Yardımcısı Canikli daha sonra, Yatağan Belediye Başkanı Mustafa Toksöz ile makamında görüştü.

Bu haber toplam 241 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.