KVKK eğitiminin ikincisi yapıldı

KVKK eğitiminin ikincisi yapıldı

Buse Nil TokurKişisel Verileri Koruma Kanunu eğitim toplantısı belediyemiz toplantı salonunda, birim müdürleri ve personellerinin katılımı ile gerçekleştirildi.Eğitmen Ömer Müftüler tarafından verilen eğitimlerde kişisel veriye ilişkin temel kavramlar, veri işleme şartları, açık rıza, veri sorumlusunun yükümlülükleri, yaptırımlar ve kişilerin hakları konu başlıklarında ayrıntılı bilgiler aktarıldı.Köyceğiz Belediyesi toplantı salonunda...

A+A-

Buse Nil Tokur

Kişisel Verileri Koruma Kanunu eğitim toplantısı belediyemiz toplantı salonunda, birim müdürleri ve personellerinin katılımı ile gerçekleştirildi.

Eğitmen Ömer Müftüler tarafından verilen eğitimlerde kişisel veriye ilişkin temel kavramlar, veri işleme şartları, açık rıza, veri sorumlusunun yükümlülükleri, yaptırımlar ve kişilerin hakları konu başlıklarında ayrıntılı bilgiler aktarıldı.

Köyceğiz Belediyesi toplantı salonunda yapılan eğitimde, uyum süreciyle beraber Köyceğiz Belediyesi’ne bağlı tüm birimlerin iş akışları incelenerek Kişisel Verileri Koruma Kanunu uyumlu hale getirilmesi sağlanarak, kurum bünyesindeki tüm kişisel bilgilerin mevzuata uygun şekilde koruma altına alınması da görüşüldü.

Bu haber toplam 210 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.