Mandırana filmi için geri sayım başladı

Mandırana filmi için geri sayım başladı

Daha önce birçok dizi ve filme ev sahipliği yapan Muğla, şimdi de Mandırana filmiyle gündeme gelecek. Menteşe’ye bağlı Kozağaç Mahallesi’nde çekimleri yapılan “Mandırana” filminin oyuncu ve kamera arkasını oluşturan teknik ekipte görev alan birçok isim Muğlalı olmasıyla öne çıkıyor. Kamera arkası görüntüleri yayınlanmaya başlayan film, çok yakında seyircisiyle buluşacak.Sinema ve dizi sektöründeki yapımcı ve yönetmenlerin ilgi odağında...

A+A-

Daha önce birçok dizi ve filme ev sahipliği yapan Muğla, şimdi de Mandırana filmiyle gündeme gelecek. Menteşe’ye bağlı Kozağaç Mahallesi’nde çekimleri yapılan “Mandırana” filminin oyuncu ve kamera arkasını oluşturan teknik ekipte görev alan birçok isim Muğlalı olmasıyla öne çıkıyor. Kamera arkası görüntüleri yayınlanmaya başlayan film, çok yakında seyircisiyle buluşacak.

Sinema ve dizi sektöründeki yapımcı ve yönetmenlerin ilgi odağında olan Muğla, Mandıraana isimli yeni bir sinema filmine daha ev sahipliği yapmaya hazırlanıyor. Yönetmenliğini Muğlalı İlhan İnce, yapımcılığını Selahattin İnce ve Zafer Kaya, Genel Yönetmenliğini Mustafa Kara’nın yaptığı ve senaryosu Zafer Kaya’ya ait olan filmin çekimleri Menteşe’ye bağlı Kozağaç Mahallesi’nde yapıldı.

Sinan Bengier, Gülnihal Demir, Volkan Baş, Mustafa Şen, Bekir Annıak, Osman Bayar, Yiğit Dören, Görkem Naganlu ve Nihat Kapiz gibi ekranların tanınan isimlerinin rol aldığı projede, Ege komedisi  vizyona girmeye hazırlanıyor.

“MUĞLALILARIN BİR FİLM YAPABİLECEĞİNİ GÖSTERMEK İSTEDİK”

Filmin çok yakında vizyona gireceğini söyleyerek, gazetemize bilgi veren Yönetmen İlhan İnce, “Film ekibi ve oyuncularının çoğunluğunu Muğlalılar oluşturuyor. Bu filmde Muğlalılar olarak bir yola çıktık. Muğla’da Muğlalıların da bir film yapabileceğini göstermek istedik. Geçmişte Dondurmam Gaymak buna en güzel örnek. Çekimlerimiz Menteşe’nin Kozağaç Mahallesi’nde başlayarak, tüm ilçelerde yapıldı. Birlik ve beraberlik içerisinde izleyiciyi hem güldürmek, hem de güzel Muğla’mızın tanıtımına katkı koymak amacındayız. Senaryo çok eğlenceli bir Ege komedisini içeriyor. Bu çekimlerden çıkacak olan hikaye en güzel şekilde sinema izleyicisi ile buluşacak. Mandırana çok yakında sinemaseverlerle buluşacak”  şeklinde konuştu.

Bu haber toplam 1239 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.