Marketlerde sosyal mesafe hiçe sayılıyor

Marketlerde sosyal mesafe hiçe sayılıyor

Muğla’nın Menteşe ilçesinde bulunan bazı marketlerde her hafta olduğu gibi bu haftada alışveriş yoğunluğu yaşandı. Vatandaşlar virüsü hiçe sayarak sosyal mesafe kuralına uymadı. Marketlerin önünde toplanan vatandaşlar, birbirlerine yakın şekilde marketten alışveriş yapmayı bekledi.Sinan BoyacıMuğla’nın Menteşe ilçesinde coronavirüs nedeniyle tüm marketlerde, en az 1,5 metre aralıklı mesafede durulması kararı getirildi. Birçok market...

A+A-

Muğla’nın Menteşe ilçesinde bulunan bazı marketlerde her hafta olduğu gibi bu haftada alışveriş yoğunluğu yaşandı. Vatandaşlar virüsü hiçe sayarak sosyal mesafe kuralına uymadı. Marketlerin önünde toplanan vatandaşlar, birbirlerine yakın şekilde marketten alışveriş yapmayı bekledi.

Sinan Boyacı

Muğla’nın Menteşe ilçesinde coronavirüs nedeniyle tüm marketlerde, en az 1,5 metre aralıklı mesafede durulması kararı getirildi. Birçok market bu kurala uyarken, bazı marketlerin kuralı ihlal ettiği görüldü. O marketlerden birinde dikkat çeken anlar yaşandı.

Coronavirüs vakalarının artmaya başladığı görülen ilçelerden biri olan Menteşe’de çekildiği belirtilen görüntülerde onlarca vatandaş, sosyal mesafe kuralarına dikkat etmeksizin market sırası bekliyor. Hafta sonu uygulanacak olan sokağa çıkma kısıtlaması dolayısıyla marketlere akın eden vatandaşlar da sosyal mesafeyi neredeyse unuttu. Kapıların açılmasıyla beraber sıkışarak içeri girilmesi bazı vatandaşlar tarafından tepkilere yol açtı.

Bu haber toplam 216 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.