MARMARİSLİ LİSELİ KIZLARDAN GURURLANDIRAN BAŞARI

MARMARİSLİ LİSELİ KIZLARDAN GURURLANDIRAN BAŞARI

Türkiye Okul Sporları Satranç Şampiyonasında Muğla’yı temsil eden Marmaris Halıcı Ahmet Urkay Anadolu Lisesi Genç Kızlar Satranç TakımıSıla Eylül Türkoğlu kaptanlığında Türkiye 2’ncisi oldu.

A+A-

2023 Türkiye Okullar Satranç Şampiyonası öncesinde Türkiye genelinde binlerce sporcunun katılımıyla il elemeleri gerçekleştirildi. İl elemelerinin ardından 8 ilde Türkiye Okul Sporları Satranç Grup Yarışmalarında finale kalanlar ise Aydın’da düzenlenen şampiyona final turunda yarıştı.

whatsapp-image-2023-06-14-at-13-33-23-1-001.jpeg

Muğla’yı temsil eden Marmaris Halıcı Ahmet Urkay Anadolu Lisesi Genç Kızlar Satranç Takımı Türkiye 2’ncisi oldu.

3b031afc-92e5-422b-9106-7cb6f0497763.jpg

Sıla Eylül Türkoğlu kaptanlığında Elif Naz Damkacı, Elif Naz Karazeybek, Öykü Mert, Ekin Çallı ve MahriHojanepesova’nın oluşan ve Beden Eğitimi Öğretmeni Seval Keleş eşliğinde hazırlanan Genç Kızlar Satranç Takımı ikincilik kupasını ve başarı madalyaları ile Muğla’nın gururu oldu.

Mutlu ve gurulu olduklarını söyleyen Beden Eğitimi Öğretmeni Seval Keleş “Türkiye’nin pek çok farklı şehrinden Aydın’da gerçekleşen turnuvaya katılarak müthiş bir mücadele sergileyen 700’ü aşkın sporcuyu ve katılan tüm okullarımızı başarılı performansları nedeniyle kutluyorum. Mutluyuz, gururluyuz. Satranca sabırla ve disiplinle devam edeceğiz” ifadelerine yer verdi.

 

Bu haber toplam 418 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.