Marmaris'te adrenalin tutkunları sörf keyfi yaşadı

Marmaris'te adrenalin tutkunları sörf keyfi yaşadı

Hava sıcaklığının 21, deniz suyu sıcaklığının ise 22 derece ölçüldüğü Marmaris'te, hızı saatte 25 kilometreyi bulan keşişleme, adrenalin tutkunlarını sevindirdi.Dalgalar arasında rüzgar ve uçurtma sörfü yapanlar renkli görüntüler oluştururken, sörfçüleri kıyıdaki vatandaşlar da ilgiyle izledi.Sörf tutkunlarından Esra Han, yaptığı açıklamada, sörfü çok sevdiğini, rüzgarı da sörfe olanak tanıdığı için sevdiğini belirtti.Han,...

A+A-

Hava sıcaklığının 21, deniz suyu sıcaklığının ise 22 derece ölçüldüğü Marmaris'te, hızı saatte 25 kilometreyi bulan keşişleme, adrenalin tutkunlarını sevindirdi.

Dalgalar arasında rüzgar ve uçurtma sörfü yapanlar renkli görüntüler oluştururken, sörfçüleri kıyıdaki vatandaşlar da ilgiyle izledi.

Sörf tutkunlarından Esra Han, yaptığı açıklamada, sörfü çok sevdiğini, rüzgarı da sörfe olanak tanıdığı için sevdiğini belirtti.

Han, "Güneşli bir hava. Rüzgar çok olmasa da sörf yapmamıza olanak sunuyor. Rüzgar esiyor, biz de değerlendiriyoruz. Çok keyifli. Herkese tavsiye ederim." ifadelerini kullandı.

Bu haber toplam 259 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.