MARMARİS’TE “BİR HAREKETİNE BAKAR HAYAT” ETKİNLİĞİ DÜZENLENDİ

MARMARİS’TE “BİR HAREKETİNE BAKAR HAYAT” ETKİNLİĞİ DÜZENLENDİ

Trafik güvenliğinin en üst noktaya taşınması için yasal/yapısal düzenlemelerin yapılması, yol standartlarının yükseltilmesi, denetim faaliyetlerinin etkinliğinin artırılması gibi atılan birçok önemli adımın yanı sıra kamuoyu farkındalığını en üst noktaya taşıyacak birçok kampanya ve etkinlik İçişleri Bakanlığı tarafından hayata geçirildi.Bu kapsamda Marmaris Kaymakamı Ertuğ Şevket Aksoy’ un katılımıyla Atatürk Meydanı kavşağında ...

A+A-

Trafik güvenliğinin en üst noktaya taşınması için yasal/yapısal düzenlemelerin yapılması, yol standartlarının yükseltilmesi, denetim faaliyetlerinin etkinliğinin artırılması gibi atılan birçok önemli adımın yanı sıra kamuoyu farkındalığını en üst noktaya taşıyacak birçok kampanya ve etkinlik İçişleri Bakanlığı tarafından hayata geçirildi.

Bu kapsamda Marmaris Kaymakamı Ertuğ Şevket Aksoy’ un katılımıyla Atatürk Meydanı kavşağında  “Bir Hareketine Bakar Hayat” sloganı ile Emniyet Kemeri Kullanımı Konulu etkinlik düzenlendi.

Etkinlikte, Kaymakam Aksoy araçları durdurarak emniyet kemeri kontrolü yaptı. Ayrıca emniyet kemerinin kaza sonrasında ölüm riskini yüzde 45, ağır yaralanma riskini de yüzde 60 azalttığına dikkat çekerek sürücülere kurallara dikkat edilmesi konusunda uyarılarda bulundu.

Bu haber toplam 239 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.