Marmaris Kaymakamlığı himayelerinde, Marmaris İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü, Marmaris Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü, Yeşilay Muğla Şube Başkanlığı ve Yeşilay Marmaris Temsilciliği iş birliğiyle gerçekleştirilen turnuvanın açılış müsabakaları yapıldı.
Turnuva kapsamında düzenlenen törene katılan Kaymakam Nurullah Kaya, eşi Sümeyra Kaya, Yeşilay Muğla Şube Başkanı Abdullah Şenol Şengür ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Serap Aksel öğrencilerle bir araya gelerek müsabakaları izledi.
İlçedeki farklı liselerde eş zamanlı olarak yürütülen turnuvada, Aksaz Tersane Komutanı Tuğamiral Cemalettin Çiftçi, İlçe Jandarma Komutan Vekili Jandarma Üsteğmen Vural Karabela, Orman İşletme Müdür Yardımcısı Tümerkan Gül ve İlçe Sağlık Müdür Vekili Halil Ekmekçi de farklı okullarda öğrencilerle maç yaparak heyecanlarına ortak oldu.
Gün boyu süren çekişmeli müsabakaların ardından derece elde eden öğrencilere ödülleri, protokol üyeleri tarafından verildi.





