MECLİS TOPLANTISI TAMAMLANDI

MECLİS TOPLANTISI TAMAMLANDI

Milas Belediyesi Şubat Ayı Olağan Meclis Toplantısı tamamlandı. Meclis Toplantısı’nda 6 ana gündem maddesinin yanı sıra; 5 maddeden oluşan İmar Komisyon Raporları ve 10 maddelik ek gündem de görüşülerek karara bağlandı.Açılış konuşmasını yapan Milas Belediye Başkanı Muhammet Tokat, pandemi konusunda son derece dikkatli olunması gerektiğini bir kez daha ifade etti.Başkan Tokat, “Meclis gündemine geçmeden önce, dün açıklanan veriler kapsamında...

A+A-

Milas Belediyesi Şubat Ayı Olağan Meclis Toplantısı tamamlandı. Meclis Toplantısı’nda 6 ana gündem maddesinin yanı sıra; 5 maddeden oluşan İmar Komisyon Raporları ve 10 maddelik ek gündem de görüşülerek karara bağlandı.

Açılış konuşmasını yapan Milas Belediye Başkanı Muhammet Tokat, pandemi konusunda son derece dikkatli olunması gerektiğini bir kez daha ifade etti.

Başkan Tokat, “Meclis gündemine geçmeden önce, dün açıklanan veriler kapsamında Milas 2020 nüfusunun 143.254 olarak açıklandığını sizlerle paylaşmak istiyorum. Özellikle pandemi dolayısıyla burada kalmaya ve yaşamaya devam eden yurttaşlarımız için yaptığımız çağrı ve tabii ki ilave nüfus kazanımıyla 2 bin 145 kişi ile nüfusumuz yüzde 1.50 olarak artmış gözüküyor” dedi.

“ŞADANGÖKOVALI’NIN İSMİNİ YAŞATACAĞIZ”

Geçtiğimiz günlerde hayatını kaybeden ve Muğla için çok önemli bir isim olan Prof. Dr. Şadan Gökovalı’nın adının Milas’ta yaşatmak istediklerini aktaran Başkan Tokat, “Muğla’mızın çok değerli bir ismini, çok önemli bir değerini Prof. Dr. ŞadanGökovalı’yı geçtiğimiz günlerde maalesef kaybettik. Gökovalı’nın adını bir caddede veya bir sokakta yaşatmak istiyoruz. Bu konuyu Ek Gündem maddelerimizin arasına aldık” dedi.

Başkan Tokat’ın açılış konuşmasının ardından gündemlere geçildi.

Bu haber toplam 247 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.