MEHMET DEMİR FETHİYE BELEDİYE BAŞKAN A. ADAYI OLDUĞUNU AÇIKLADI

MEHMET DEMİR FETHİYE BELEDİYE BAŞKAN A. ADAYI OLDUĞUNU AÇIKLADI

2024 yılında yapılacak yerel seçim tarihi yaklaştıkça aday adayları belli olmaya devam ediyor. Bu kapsamda CHP 28. Dönem Muğla Milletvekili Adayı Mehmet Demir, Fethiye Belediye Başkanlığına aday adayı olduğunu açıkladı. Demir, “Efsane başkan olmaya geliyorum” dedi.

A+A-

Yerel seçimlere sayılı aylar kala partilerin aday adayları da belirlenmeye başladı. Siyasi hareketliliğin en çok yaşandığı ilçelerden biri olan Fethiye’de belediye başkan aday adayları belli olmaya başladı.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) önceki dönem ilçe başkanlığı yapan ve genel seçimlerde 28. Dönem Muğla Milletvekili Adayı Mehmet Demir, Fethiye Belediye Başkanlığı Aday Adayı olduğunu açıkladı.

Seçildiği takdirde 24 saat boyunca Fethiye halkı için çalışacağını vurgulayan Demir, “Fethiye’nin efsane belediye başkanı olmaya geliyorum” dedi.

“BİZ CHP’NİN VE MUSTAFA KEMAL’İN ASKERLERİYİZ”

İddialı açıklamalarda bulunan Demir, belediye başkan adaylarının halkta karşılığı olması gerektiğine dikkat çekti. Öte yandan partide aday gösterilecek kişiler için bir ön seçim yapılması gerektiğinin altını çizen A. Adayı Demir, “Üye bazında ön seçim istiyoruz. Bunu isterken kendimize ve ekibimize güvenimiz sonsuz. Bugün size sürpriz bir açıklamam var. Mehmet Demir olarak, beni hepiniz çok iyi tanıyorsunuz. Dört yıl boyunca ilçe başkanlığı yaptım. İlçe başkanlığı görevimden sonra Muğla’da 5. Sırada milletvekili adayı oldum. Hangi sırada olduğumuzun önemi yoktu bizim CHP’ye saygımız her zaman sonsuzdur.  Biz CHP’nin ve Mustafa Kemal’in askerleriyiz. Bu süreçte partimize de hiçbir kırgınlığımız ve dargınlığımız olmadı. İl Başkanlığı Seçimini de bitirdiğimize göre, Fethiye’de belediye başkan aday adayı olduğumu da tüm halkıma duyurmak istiyorum” dedi.

“FETHİYE’Yİ DAHA İYİ TANIDIĞIMI İDDİA EDİYORUM”

Aday Adaylığını açıklamasının ardından basın mensuplarının sorularını cevaplayan Demir, mevcut Belediye Başkanı Alim Karaca’nın ne eksiğini gördüğünü sorulması üzerine, şunları söyledi:

“Şimdi arkadaşlar, burada kazanan her zaman CHP olacaktır. Yarın Mehmet Demir olur, yarından sonra Özer Olgun olur. Bizim bu süreçte; daha iyi projeler, daha iyi olanaklar sağlayacağımıza inancımız sonsuz. Fethiye’yi daha iyi tanıdığımı iddia ediyorum ve Fethiye’deki sorunları en iyi bilenlerden biriyim. İnsanlar bana Fethiye’nin efsane ilçe başkanı diyorlar ama ben Fethiye’nin efsane belediye başkanı olmaya geliyorum. Fethiye halkına güveniyorum, Fethiye’nin öz evladıyım burada karagözler mahallesinde doğdum. Ben kimseyi eleştirmeyeceğim, kimseyi ötekileştirmeyeceğim, herkesi kucaklayacağım. İnsanların, partisinin ne olduğu beni ilgilendirmiyor. Beni tek ilgilendiren, insan olması. İdeolojimizi, duruşumuzu biliyorsunuz.  Bizi kimse kolay görmesin. Belediye meclis üyesi olabilmek için belediye başkan aday adayı olmadık, belediye başkanı olacağımıza yüzde 100 emin olduğumuz için aday olduk. CHP tarafından da aday gösterileceğime inanıyorum.”

“BELEDİYE BAŞKANI OLDUĞUMDA BELEDİYENİN KAPILARI DA 24 SAAT AÇIK OLACAK”

Demir, “Öncelikle kadromuzu ve ekibimizi çok iyi kuracağız. Hazırlıklarımızı şimdiden yaptık. Fethiye halkına da güvenim sonsuz. En son beşinci sırada milletvekili adayı olduğumda, aldığım oy oranına güveniyorum. Fethiye’yi hep beraber yöneteceğiz. Üç konuya da değinmek istiyorum. CHP Fethiye İlçe Başkanlığının kapısı 24 saat açıktı, belediye başkanı olduğumda belediyenin kapıları da 24 saat açık olacak. Telefonum 24 saat açık olacak. 24 saat halkın emrinde olacağım. Fethiye’de 29 Ekim’de il konusunda bir açıklama olacağına inancımız var. İnşallah 29 Ekim’de açıklanır ve Fethiye’miz il olursa, hep beraber daha iyi yöneteceğimize inancımız sonsuz” diye konuştu.

Bu haber toplam 836 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.