Mehmet Güven, Coronavirüse yakalandı

Mehmet Güven, Coronavirüse yakalandı

Sinem KarakayaMuğla’da Coronavirüs yayılmaya devam ediyor. Son olarak Menteşe Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Güven’in de Coronavirüs testi pozitif çıktı.Durumu sosyal medya hesabından duyuran Menteşe Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Güven, “Çok dikkat etmeme rağmen covid-19 testim pozitif çıkmıştır. Şuan evde istirahatteyim. Lütfen sağlığımız için maske, mesafe ve hijyen kurallarına uyalım. Bu süreçte arayan, soran ve sosyal medyadan...

A+A-

Sinem Karakaya

Muğla’da Coronavirüs yayılmaya devam ediyor. Son olarak Menteşe Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Güven’in de Coronavirüs testi pozitif çıktı.

Durumu sosyal medya hesabından duyuran Menteşe Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Güven, “Çok dikkat etmeme rağmen covid-19 testim pozitif çıkmıştır. Şuan evde istirahatteyim. Lütfen sağlığımız için maske, mesafe ve hijyen kurallarına uyalım. Bu süreçte arayan, soran ve sosyal medyadan geçmiş olsun dileklerini ileten herkese çok teşekkür ederim.  En kısa zamanda sağlığıma kavuşarak, görevimin başına dönmeyi ümit ediyorum” dedi.

Bu haber toplam 267 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.