MEHMET NİL HIDIR MKYK ÜYESİ SEÇİLDİ

MEHMET NİL HIDIR MKYK ÜYESİ SEÇİLDİ

Ak Parti 7. Olağan Kongresi’nde, Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, yeni MKYK üyelerini açıkladı. AK Parti’nin yeni MKYK üyeleri arasında, 31 Mart 2019 Yerel Seçimlerinde Cumhur İttifakı Muğla Büyükşehir Belediye Başkan Adayı ve Ak Parti 23. Dönem Muğla Milletvekilliği de olan Dr. Mehmet Nil Hıdır da yer aldı.AK Parti 7. Olağan Kongresi büyük bir katılımla Ankara Spor Salonu’nda gerçekleşti. Cumhurbaşkanı ve...

A+A-

Ak Parti 7. Olağan Kongresi’nde, Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, yeni MKYK üyelerini açıkladı. AK Parti’nin yeni MKYK üyeleri arasında, 31 Mart 2019 Yerel Seçimlerinde Cumhur İttifakı Muğla Büyükşehir Belediye Başkan Adayı ve Ak Parti 23. Dönem Muğla Milletvekilliği de olan Dr. Mehmet Nil Hıdır da yer aldı.

AK Parti 7. Olağan Kongresi büyük bir katılımla Ankara Spor Salonu’nda gerçekleşti. Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın tek aday olduğu kongrede, partinin MKYK ve MYK yönetimlerinin de değişim yaşandı. Cumhurbaşkanı Erdoğan, MKYK üye sayısının 75’e yedek üye sayısının da 35 yükseldiği belirtildi.  

MKYK üyeleri arasında, 31 Mart 2019 Yerel Seçimlerinde Cumhur İttifakı Muğla Büyükşehir Belediye Başkan Adayı ve Ak Parti 23. Dönem Muğla Milletvekilliği de olan Dr. Mehmet Nil Hıdır da yer aldı.

MEHMET NİL HIDIR KİMDİR?

Mehmet Nil Hıdır, 1 Ağustos 1956'da Karaman'da doğdu. Babasının adı Yahya, annesinin adı Perihan'dır. Tıp Doktoru; Ege Üniversitesi Tıp Fakültesi'ni bitirdi. Londra'da "Accident and Emergency Course" eğitimi gördü. Talebe Federasyonu İzmir Şube Başkanlığı yaptı. Van Çatak'ta Sağlık Ocağı'nda doktor olarak göreve başladı. Van Ana Çocuk Sağlığı Şube Müdürü, Van Sağlık Müdür Yardımcısı ve Vekili, Konya 5. Sağlık Ocağı Tabibi, Konya Sağlık Müdür Yardımcısı, Fethiye Hudut Sahilleri Tabibi, Marmaris Devlet Hastanesi Acil Hekimi, SSK İşyeri Tabibi ve Serbest Hekim olarak çalıştı. Dr. Mehmet Nil Hıdır, 31 Mart 2019 Yerel Seçimlerinde Cumhur İttifakı Muğla Büyükşehir Belediye Başkan Adayı ve Ak Parti 23. Dönem Muğla Milletvekilliği de yapmıştı. Orta düzeyde İngilizce bilen Hıdır, evli ve 4 çocuk babasıdır.

Bu haber toplam 768 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.