MenafKıyanç’tan Muğlalılara çağrı: “Bu hafta herkes Muğlasporlu”

MenafKıyanç’tan Muğlalılara çağrı: “Bu hafta herkes Muğlasporlu”

Muğlaspor Kulüp Başkanı MenafKıyanç, pazar günü oynanacak önemli maç öncesinde yerel basından ve Muğlalılardan destek istedi. Başkan Kıyanç, “Bu şehir hepimizin, bu bir hafta hepimiz Muğlasporlu olmak zorundayız. Biz şampiyon olacağız, başka yolu yok” dedi.

A+A-

Bölgesel Amatör Lig 5'inci Grupta mücadele eden 43 puanlı Muğlaspor, bu hafta 42 puanlı ikinci sıradaki Manavgat Belediyespor'u konuk edecek. Bu önemli maç öncesi Muğlaspor Kulüp Başkanı MenafKıyanç beraberinde yönetim kurulu üyeleri ile birlikte kulüp tesislerinde basın toplantısı düzenledi.

Başkan Kıyanç vatandaşlara çağır yaparak, "Bu hafta sonu kişisel duygularımızı, işimizi gücümüzü bir kenara bırakalım. Herkes 1 haftalık Muğlasporlu olsun. 18 hafta sona erdi. 8 maç kaldı. 3 maçımız çok önemli. Muğlaspor’un siyasi bir araç olarak kullanılmasını istemiyoruz buyursunlar gelsinler ama gelmiş olmak için gelmesinler. Söz de değil uygulamada destek olunması gerektiğini rica ediyorum. Biz tek bir yerin tarafındayız, o da Muğlaspor” dedi.

"BU HAFTA HEPİMİZ MUĞLASPORLU OLMAK ZORUNDAYIZ"

Basın mensuplarından Muğlaspor konusunda destek isteyen Başkan Kıyanç, şu açıklamayı yaptı:

"Bu şehir hepimizin, bu bir hafta hepimiz Muğlasporlu olmak zorundayız. Biz halktan çok büyük destek alıyoruz. Dualarını alıyoruz en önemlisi de bu zaten. Onların bize verdiği güç yetiyor. Siz yerel basından şunu rica ediyorum. Diğer takımları takip ediyoruz, adamlar maçı kazanıyor, manşetleri inanılmaz. Biz 85’te gol kaçırıyoruz, yerel basından şunu istiyoruz, 'Muğlaspor tüm şartlara rağmen, rakibe yüzde yüz kırmızı kart verilmemesine rağmen ,4 metrelik verilmeyen ofsaytına rağmen' diyerek  olanları bile anlatmak yeterli. Biz oraya gelip çekirdek yiyen, karşılıklı davul çalarak şarkı söyleyenleri istemiyoruz, takımını destekleyenleri istiyoruz. Muğlaspor'un yerel basına çok ihtiyacı var. Beraber bu takımı üst lige çıkaracağız. Ondan sonrası kolay. , çünkü Bu lig, kirli bir lig. Konuşamayacağımız şeyler var ama biz her şeyi bir kenara bıraktık. Önümüze baktık. Biz şampiyon olacağız, başka yolu yok. Özellikle siyasette gündem yoğun ama Muğlaspor'u da ikinci sıraya alalım. Mümkünse ilk sıraya alalım.”

"ADAYLIK SÜRECİNDE KİMSE GELMEDİ"

Belediye Başkan adaylarına çağrıda bulunan Kıyanç, "Siyasi parti adayları, aday adaylığı sürecinde ziyarete geldi ama adaylıkları kesinleştikten sonra kimse Muğlaspor'u ziyaret etmiş değil. Maça gelirken seyircilerin konsantrasyonu bozuluyor diye arayıp rica ettik, maç esnasında gelmeyin maçtan önce gelip oy isteyen sorun yok dedik. Eğer Gerçekten niyetleri spora,  bu ülkenin geleceği olan gençlere yatırım yapmaksa sadece Muğlaspora, değil tüm spor kulüplerini ziyaret edin" dedi.

"BU MAÇI ALACAĞIMIZA İNANIYORUZ"

Taraftarlarla da seslenen Kıyanç, "Taraftarlarımızdan ricamız, taraftar gelecek takımını 90 dakika boyunca destekleyecek. Zerre kadar ümitsizliğe kapılmayacak. Çünkü bu takım geriden gelip bir sürü maç kazandı. Biz hata yapacak futbolcumuzu alkışlayacağız. Maç bitinceye kadar destekleyeceğiz. Biz bu maçı alacağımıza inanıyoruz" şeklinde konuştu.

ADAYLARA ÇAĞRI

Son olarak Muğla Büyükşehir Belediyesi Başkan adaylarına da çağrıda bulunan Başkan Kıyanç, “Mümkünse 21 adayımızın protokolde olmasını istiyoruz. Her biri diğeri kadar değerli. Hepsine kapımız açık. Hepsini bekliyoruz. Hatta diğer ilçe belediye başkan adayları gelirse çok seviniriz. Biz hep beraber olacağız ve başaracağız” dedi.

HAKAN ŞAPÇI: “ŞAMPİYONLUK HEDEFİYLE GÖREVE BAŞLADIM”

Muğlaspor’un yeni Teknik Direktörü Hakan Şapçı ise “Burada olmaktan çok mutluluk duyuyorum. Gerçekten hızlı gelişen bir süreç sonucunda şampiyonluk hedefiyle göreve başladım. Şampiyonluğu hak eden bir kulüp, bir şehir burası. Ben de bu şampiyonluk yürüyüşünde yer almak istediğim için bu heyecanı hissettiğim için buraya geldim. Çok değerli bir Başkanımız var. Oyuncularımız, yönetim kurulumuz ile şampiyonluğa ulaşacağımıza inanıyoruz” ifadelerini kullandı.

Bu haber toplam 193 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.