Menteşe Anadolu Lisesi öğrencileri ödüllendirildi

Menteşe Anadolu Lisesi öğrencileri ödüllendirildi

Neval Çolak ArslanÖğrencilerin okuma, okuduklarını anlama becerilerini arttırmak, hayata ve olaylara bakış açılarını muhakeme yeteneklerini geliştirmeyi amaçlayan Kitap Terapisi (Bıblıotherapy) projesi kapsamında dereceye giren Menteşe Anadolu Lisesi öğrencileri ödüllendirildi.İlçe Milli Eğitim Müdürü Soner Kaya'nın katıldığı ödül töreninde Menteşe Anadolu Lisesi Okul Müdürü Mehmet Akif Ağır, proje sorumlusu öğretmenler ve öğrenciler...

A+A-

Neval Çolak Arslan

Öğrencilerin okuma, okuduklarını anlama becerilerini arttırmak, hayata ve olaylara bakış açılarını muhakeme yeteneklerini geliştirmeyi amaçlayan Kitap Terapisi (Bıblıotherapy) projesi kapsamında dereceye giren Menteşe Anadolu Lisesi öğrencileri ödüllendirildi.

İlçe Milli Eğitim Müdürü Soner Kaya'nın katıldığı ödül töreninde Menteşe Anadolu Lisesi Okul Müdürü Mehmet Akif Ağır, proje sorumlusu öğretmenler ve öğrenciler hazır bulundu.

Öğrenciler ödüllerini İlçe Milli Eğitim Müdürü Soner Kaya'nın elinden aldı.

“PROJE NİSAN AYI SONUNA KADAR DEVAM EDECEK”

Şiir dinletisi etkinliğiyle de zenginleştirilen proje Nisan ayı sonuna kadar drama, görmeyen öğrenciler için kitap seslendirme gibi etkinliklerle devam edeceğini belirten Okul Müdürü Mehmet Akif Ağır, “Proje öğrencilerin okuma, okuduklarını anlama becerilerini arttırmak, hayata ve olaylara bakış açılarını, muhakeme yeteneklerini geliştirmeyi amaçlamaktadır. Bu bağlamda öğrencilerimiz, belirlenen 120 kitap arasından istediklerini dönüşümlü şekilde okudular. Bu sayede 1 kitap alarak 120 kitap sahibi oldular” dedi.

Bu haber toplam 423 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.