Menteşe Belediyesi’nden çevre temizliği

Menteşe Belediyesi’nden çevre temizliği

Menteşe Belediyesi tarafından Karamehmet Mahallesi Halil İbrahim Doğruel ve Esat Caner Sokak üzerindeki bölgede çevre temizliği yapıldı. Ekipler tarafından budama, bitki çapası çalışması ve temizlik yapılıyor.Daha düzenli ve yeşil bir çevre için çalışmalarına devam edeceklerini söyleyen Menteşe Belediye Başkanı Bahattin Gümüş, “Karamehmet Mahallesi Halil İbrahim Doğruel ve Esat Caner Sokak üzerindeki bölgede ekiplerimiz tarafından budama,...

A+A-

Menteşe Belediyesi tarafından Karamehmet Mahallesi Halil İbrahim Doğruel ve Esat Caner Sokak üzerindeki bölgede çevre temizliği yapıldı. Ekipler tarafından budama, bitki çapası çalışması ve temizlik yapılıyor.

Daha düzenli ve yeşil bir çevre için çalışmalarına devam edeceklerini söyleyen Menteşe Belediye Başkanı Bahattin Gümüş, “Karamehmet Mahallesi Halil İbrahim Doğruel ve Esat Caner Sokak üzerindeki bölgede ekiplerimiz tarafından budama, bitki çapası çalışması ve temizlik yapılıyor. Menteşemizin daha düzenli ve daha yeşil bir çevreye sahip olması için çalışmalarımıza devam edeceğiz” dedi.

Bu haber toplam 229 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.