MENTEŞE KENT KONSEYİ’NDEN AKBÜK TEPKİSİ!

MENTEŞE KENT KONSEYİ’NDEN AKBÜK TEPKİSİ!

Menteşe Kent Konseyi, Muğla’nın Menteşe ilçesinde yazın vatandaşların vazgeçilmez denizi olan Akbük sahilinde gündeme gelen sorunlar için ‘Havlunu Al Gel’ eylemi yapacak.

A+A-

Muğla’nın Menteşe ilçesine bağlı, Maldiv Adalarını aratmayan ve Muğlalıların vazgeçilmez denizi olan Akbük sahilinde yaşanan olaylar gündemden düşmüyor.

Sahile girişin ücretli olması,  şezlong fiyatları ve otopark ücreti başta olmak üzere yaşanan birçok sorunla ilgili Menteşe Kent Konseyi, Akbük’te ‘Havlunu Al Gel’ eylemi yapacak.

Menteşe Kent Konseyi tarafından ilk olarak 7 Eylül Perşembe günü saat 18:00’da Sınırsızlık Meydanı’nda basın açıklaması yapılacak. 9 Eylül Cumartesi günü ise Akbük Plajı’nda ‘Havlunu Al Gel’ eylemi yapılacak.

Muğlalıları eyleme davet eden Menteşe Kent Konseyi tarafından, “Menteşe'nin tek plajı olan Akbük'deki usulsüz ve her sene yeniden değişen rantsal uygulamalara, işletmelerin plajdaki şezlong kirliliğine, koya kapı koyup girişin ücretlendirilmesine karşı çıkıyoruz. Sesimizi daha gür çıkarmak ve Akbük'ü tekrar halkın plaji yapmak için sizi de Perşembe günü yapacağımız basın açıklamasına ve Cumartesi günü Akbük plajında yapacağımız ‘Havlunu Al Gel’ eylemine bekliyoruz” denildi.

Bu haber toplam 740 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.