MENTEŞE YERKÜPE BEŞPINARSPOR ŞAMPİYON

MENTEŞE YERKÜPE BEŞPINARSPOR ŞAMPİYON

Muğla 2. Amatör Lig'in yenilgisiz tek takımı olan Menteşe Yerküpe Beşpınarspor, sezonun bitimine iki hafta kala en yakın rakibi Milas Dörtyol Gençlikspor'un 9 puan önünde şampiyonluğunu ilan etti. Ligde geride kalan 8 hafta itibariyle 7 galibiyet ve 1 beraberlik alan turkuaz-turunculu ekip, rakip filelere 34 gol gönderdi ve kalesinde 4 gol gördü.Bu sezon kurulan Menteşe Yerküpe Beşpınarspor, kurulduğu ilk yılda şampiyon olarak Muğla 1. Amatör Lig'e yükseldi.Menteşe...

A+A-

Muğla 2. Amatör Lig'in yenilgisiz tek takımı olan Menteşe Yerküpe Beşpınarspor, sezonun bitimine iki hafta kala en yakın rakibi Milas Dörtyol Gençlikspor'un 9 puan önünde şampiyonluğunu ilan etti. Ligde geride kalan 8 hafta itibariyle 7 galibiyet ve 1 beraberlik alan turkuaz-turunculu ekip, rakip filelere 34 gol gönderdi ve kalesinde 4 gol gördü.

Bu sezon kurulan Menteşe Yerküpe Beşpınarspor, kurulduğu ilk yılda şampiyon olarak Muğla 1. Amatör Lig'e yükseldi.

Menteşe Yerküpe Beşpınarspor sosyal medyasından yapılan açıklamada; ''Öncelikle bizleri bugüne kadar yalnız bırakmayan cefakar taraftarımıza, aslan yürekli oyuncularımıza, çok kıymetli hocamız Fırat Ayata'ya, Kulüp Başkanımız Hüseyin Serim,  tüm yönetim üyelerine ve Menteşe halkına sonsuz teşekkür ederiz. Tek hedef şampiyonluk olarak çıktığımız bu yolda bitime iki hafta kala matematiksel olarak şampiyon olduk. Seneye 1. Amatör'de görüşmek üzere'' ifadelerine yer verildi.

Kulüp Başkanı Hüseyin Serim’de, kırsalın sesi olmaktan çok mutlu olduklarını ifade ederek, takıma destek veren herkese teşekkür etti.

Bu haber toplam 450 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.