Menteşe'de "Dünya Roman Karakterleri Günü"ne özel çalışma

Menteşe'de "Dünya Roman Karakterleri Günü"ne özel çalışma

Yapılan görsel çalışma, Belediyenin sosyal medya hesaplarında, "Dünya Roman Karakterleri Günü'nde Menteşemize gelerek Bakırcılar Çarşımızı ziyaret eden Gandalf, Harry Potter ve Edward'a çok teşekkür eder, #21AralıkRomanKarakterleri Günlerini kutlarız." ifadesiyle paylaşıldı.Paylaşılan görsel, kısa sürede çok sayıda beğeni ve yorum aldı.Menteşe Belediye Başkanı Bahattin Gümüş, ,amaçlarının kentin kültür rotalarına dikkati çekmek olduğunu...

A+A-

Yapılan görsel çalışma, Belediyenin sosyal medya hesaplarında, "Dünya Roman Karakterleri Günü'nde Menteşemize gelerek Bakırcılar Çarşımızı ziyaret eden Gandalf, Harry Potter ve Edward'a çok teşekkür eder, #21AralıkRomanKarakterleri Günlerini kutlarız." ifadesiyle paylaşıldı.

Paylaşılan görsel, kısa sürede çok sayıda beğeni ve yorum aldı.

Menteşe Belediye Başkanı Bahattin Gümüş, ,amaçlarının kentin kültür rotalarına dikkati çekmek olduğunu söyledi.

Tarihi Arasta Çarşısı'nın ilçenin en önemli noktalarından olduğuna ifade eden Gümüş, "Hem Dünya Roman Karakterleri Günü'nü kutlamak, hem de kentimizin tanıtımına katkı sunmak istedik. Arkadaşlarımız da photoshop ile böyle bir görsel hazırlamış. Sosyal medyada büyük ilgi gördü." dedi.

Bu haber toplam 353 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.