Menteşe’de İlköğretim Haftası Programı düzenlendi

Menteşe’de İlköğretim Haftası Programı düzenlendi

Muğla’nın Menteşe ilçesinde 2021-2022 Eğitim Öğretim yılı kapsamında İlköğretim haftası programı düzenlendi.Menteşe Atatürk Anıtı’nda düzenlenen program saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunmasıyla başladı. Ardından İl Milli Eğitim Müdürü Emre Çay, Atatürk Anıtı'na çelenk sundu.Çelenk sunumunun ardından Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın İlköğretim haftası mesajı okundu.Tören programı ise Dumlupınar İlkokulu’nda...

A+A-

Muğla’nın Menteşe ilçesinde 2021-2022 Eğitim Öğretim yılı kapsamında İlköğretim haftası programı düzenlendi.

Menteşe Atatürk Anıtı’nda düzenlenen program saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunmasıyla başladı. Ardından İl Milli Eğitim Müdürü Emre Çay, Atatürk Anıtı'na çelenk sundu.

Çelenk sunumunun ardından Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın İlköğretim haftası mesajı okundu.

Tören programı ise Dumlupınar İlkokulu’nda düzenlendi. İlköğretim haftası programı kapsamında öğrenciler, ebru sanatı, spor etkinlikleri ile doyasıya eğlendi.

Menteşe’de İlköğretim Haftası Programı düzenlendi

Dumlupınar İlkokulu’nda düzenlenen programa Muğla Valisi Orhan Tavlı, İl Milli Eğitim Müdürü Emre Çay, Gençlik ve Spor İl Müdürü Ömer İlman, Menteşe Belediye Başkanı Bahattin Gümüş, MBB Başkan Vekili Cumhur Çoban, Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Rektörü Hüseyin Çiçek, İl Emniyet Müdürü Süleyman Suvat Dilberoğlu ve birçok protokol üyesi katıldı.

Törende açılış konuşmasını yapan Emre Çay, sabah saatlerinde yaşanan trafik kazasında yaralanan öğrencilere geçmiş olsun dileklerini iletti. Çay, “Başarıyla dolu bir ders yılı olmasını temenni ediyorum. 6 Eylü 2021 Pazartesi günü yeni eğitim öğretim yılına yüz yüze ve tam zamanlı başlamanın mutluluğu içerisindeyiz. Sınıflarımız bilgi ve sevginin buluştuğu yerler olarak tekrar eski günlerine kavuştu. Ülkece mücadele ettiğimiz Coronavirüs salgınına karşı okullarımızda gerekli tüm önlemleri aldık. aşılanmanın öneminin farkında olarak öğretmenlerimizin ve velilerimizinde aşılanma konusunda hassasiyetlerini artırmak adına her türlü rehberlik faaliyetlerini icra ediyoruz” dedi.

İl Milli Eğitim Müdürü Emre Çay’ın konuşmasının ardından 4. sınıf öğrencileri 1. sınıfa başlayan öğrencilere çiçek taktim etti.

Muğla’da yaşan orman yangını felaketinin anısına okul bahçesine Vali Orhan Tavlı öncülüğünde öğrencilerle fidan dikildi.

İlköğretim Haftası programı halk oyunları gösterisiyle son buldu.

Bu haber toplam 438 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.