MENTEŞE’DE SİYASİ ATIŞMA SÜRÜYOR!

MENTEŞE’DE SİYASİ ATIŞMA SÜRÜYOR!

CHP’li Menteşe Belediye Başkanı Bahattin Gümüş, kamuoyunda belediyelerin hizmetleri hakkında eleştiri yapan kişilere yönelik açıklama yaparak, “İlçe halkımıza hizmetin en iyisini sunabilmek için canla başla emek verdik, vermeye de devam edeceğiz” açıklamasını yapmıştı.Bunun üzerine Ak Parti Menteşe İlçe Başkanı Eray Çiçek, sosyal medya hesabından Başkan Gümüş’e cevap vererek, “Hodri Meydan” çağrısı yaptı.“DOĞRULARA YALAN...

A+A-

CHP’li Menteşe Belediye Başkanı Bahattin Gümüş, kamuoyunda belediyelerin hizmetleri hakkında eleştiri yapan kişilere yönelik açıklama yaparak, “İlçe halkımıza hizmetin en iyisini sunabilmek için canla başla emek verdik, vermeye de devam edeceğiz” açıklamasını yapmıştı.

Bunun üzerine Ak Parti Menteşe İlçe Başkanı Eray Çiçek, sosyal medya hesabından Başkan Gümüş’e cevap vererek, “Hodri Meydan” çağrısı yaptı.

“DOĞRULARA YALAN DİYEREK BURADAN ÇIKAMAZSINIZ”

Çiçek, paylaşımında şunları söyledi:

“Bakıyorum herkes sahaya inmiş! Tozkoparan’dan  Baş altı’na kadar herkes sahada. Biz Kispetimizi giydik er meydanında bekliyoruz. Ancak bu soruların muhatapları henüz inemediler! Menteşe’de musluklardan çamur akıyor mu? Doğrulara yalan diyerek buradan çıkamazsınız. Menteşe Kent Meydanı 21 yıldır atıl durmuyor mu? Menteşe ilçesinde 7 yılda yapılan sıcak asfaltın 43 km yılda 6. kusuratı da mı yalan? Türkan Saylan Çağdaş Yaşam Merkezi’nin ilk çalışmaları başlayalı 35 yıl olmadı mı? Muğlaspor’un durumunu top yuvarlak diye izah edemezsiniz. Yapmaya çalıştınız ne olduğu bilinmeyen kimilerine göre Müze?  Buda sizin bonusunuz olsun!”

“GELİN, TV PROGRAMINDA MENTEŞELİLERİN NE ÇEKTİĞİNİ ANLATAYIM”

Öte yandan, Ak Parti Menteşe İlçe Başkanı Eray Çiçek, Menteşe Belediye Başkanı Bahattin Gümüş’e “Hodri Meydan” çağrısı yaparak, “Gelin, istediğiniz TV programında sizin kafa farkınızdan Menteşelinin ne çektiğini 1-BİR- 1 anlatayım” İfadelerini kullandı.

“BÜYÜKŞEHİR BELEDİYEMİZ ÖRNEK PROJELERE İMZA ATTI”

Öte yandan Menteşe Belediye Başkanı Bahattin Gümüş, yaptığı açıklamada, “Son günlerde Muğla Büyükşehir Belediyemizin özellikle Menteşe İlçemizde gerçekleştirmiş olduğu faaliyet ve hizmetlerle ilgili olarak kamuoyunu yanıltıcı ve gerçeklerden uzak açıklamalar yapılmaktadır. Bu konuda Muğla Büyükşehir Belediyesine yapılan eleştiriler, merkez ilçe belediyesi olarak bizleri de kapsamaktadır. Menteşe Belediye Başkanı olarak ben ve ekibim, Muğla Büyükşehir Belediyemizle 2014 yılından bu yana tam bir koordinasyon ve iş birliği içerisinde çalıştık; ilçe halkımıza hizmetin en iyisini sunabilmek için canla başla emek verdik, vermeye de devam edeceğiz. Muğla Büyükşehir Belediyemiz, kuruluşundan bu yana ilçemizin başta altyapı çalışmaları olmak üzere yol, ulaşım ve sosyal belediyecilik faaliyetleri ile her alanda örnek projelere imza atmış ve Menteşemizin tarihi kent dokusunu da koruyacak şekilde ilçemizi hak ettiği belediyecilik anlayışı ile buluşturmuştur. İlçemizde Büyükşehir Belediyesi sorumluluk alanında olan yollarda altyapı ve üstyapı çalışmalarını kısa sürede tamamlayarak kentimizin yol ve kavşaklarda araba yığınlarına kurban edilmesinin önüne geçmiştir. Aynı şekilde Menteşe Belediyemiz de gerek kent merkezinde gerekse kırsal mahallelerde yol çalışmalarına gece gündüz devam etmektedir” ifadelerini kullanmıştı.

Bu haber toplam 300 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.