Menteşe’nin yüksek kesimleri beyaza büründü

Menteşe’nin yüksek kesimleri beyaza büründü

Muğla’nın Kavaklıdere ve Seydikemer ilçelerinin ardından merkez ilçesi Menteşe’nin yüksek kesimleri de beyaza büründü. Türkiye’nin önemli turizm ve tarım şehirlerinden biri olan Muğla’nın yüksek kesimlerine yılın ilk karı yağdı. Beyaza bürünen Menteşe’nin Göktepe Mahallesi’ndeki karlar kameralara yansıdı.Sinem KarakayaSıcak iklimi ile turizmin gözbebeği olan Muğla’ya yılın ilk karı yağdı. Muğla’nın Kavaklıdere ve Seydikemer...

A+A-

Muğla’nın Kavaklıdere ve Seydikemer ilçelerinin ardından merkez ilçesi Menteşe’nin yüksek kesimleri de beyaza büründü. Türkiye’nin önemli turizm ve tarım şehirlerinden biri olan Muğla’nın yüksek kesimlerine yılın ilk karı yağdı. Beyaza bürünen Menteşe’nin Göktepe Mahallesi’ndeki karlar kameralara yansıdı.
Sinem Karakaya
Sıcak iklimi ile turizmin gözbebeği olan Muğla’ya yılın ilk karı yağdı. Muğla’nın Kavaklıdere ve Seydikemer ilçelerinin ardından merkez ilçesi Menteşe’nin yüksek kesimleri de beyaza büründü. Menteşe’nin Göktepe Mahallesi beyaza bürünürken, ortaya muhteşem görüntüler çıktı. O anlar vatandaşlar tarafından cep telefonuna kaydedildi.

Bu haber toplam 198 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.