Mesai kısıtlaması yığılma oluşturuyor

Mesai kısıtlaması yığılma oluşturuyor

Sinem Karakaya- Coronavirüs tedbirleri kapsamında resmi kurumların çalışma saatleri 10.00 ile 16.00 arasında olması nedeniyle kurumlar önünde uzun kuyruklar oluşuyor. Çalışma saatlerinde yaşanan kısıtlama nedeniyle sıkışan zaman diliminde vatandaşlar, kapı önlerinde yığılma oluşturuyor. Mesai saati başlar başlamaz kurumlar önünde uzun kuyruklar oluşturan vatandaşlarda bu durumdan şikâyet ediyor.Sabah saat 10’dan itibaren saatlerce ayakta beklediğini...

A+A-

Sinem Karakaya- Coronavirüs tedbirleri kapsamında resmi kurumların çalışma saatleri 10.00 ile 16.00 arasında olması nedeniyle kurumlar önünde uzun kuyruklar oluşuyor. Çalışma saatlerinde yaşanan kısıtlama nedeniyle sıkışan zaman diliminde vatandaşlar, kapı önlerinde yığılma oluşturuyor. Mesai saati başlar başlamaz kurumlar önünde uzun kuyruklar oluşturan vatandaşlarda bu durumdan şikâyet ediyor.

Sabah saat 10’dan itibaren saatlerce ayakta beklediğini söyleyen bir vatandaş, “Virüs nedeniyle çalışma saatlerine kısıtlama getirdiler fakat zaman dilimi kısa olduğun için bu şekilde her şey daha karışık ve yığılma oluyor. Mesela sabahtan bir grup, öğleden sonra bir grup çalışsa ama mesai saatleri yine eskisi gibi 08.00 ile 17.00 arasında olsa daha çok insanın işi hallolur. Bu şekilde sıkışıklık oluyor ve hiçbir iş halledilmiyor. Bizde saatlerce soğukta ayakta bekliyoruz” şeklinde konuştu.

Bu haber toplam 211 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.