METEOROLOJİ'DEN MUĞLA İÇİN SAĞANAK YAĞIŞ UYARISI

METEOROLOJİ'DEN MUĞLA İÇİN SAĞANAK YAĞIŞ UYARISI

Sinan BoyacıHava durumuyla ilgili son dakika tahminleri geldi.  Meteoroloji Bölge Müdürlüğü tarafından yapılan son değerlendirmelere göre, Muğla için gök gürültülü sağanak yağış etkili olacak.Yağışların Batı Akdeniz ile Muğla çevrelerinde yerel olarak kuvvetli (21-50 kg/m2),Antalya çevrelerinde yer yer çok kuvvetli ve şiddetli (51-100 kg/m2) olması bekleniyor. Sabah ve gece saatlerinde yurdun doğusunda buzlanma ve don olayı ile birlikte iç...

A+A-

Sinan Boyacı

Hava durumuyla ilgili son dakika tahminleri geldi.  Meteoroloji Bölge Müdürlüğü tarafından yapılan son değerlendirmelere göre, Muğla için gök gürültülü sağanak yağış etkili olacak.

Yağışların Batı Akdeniz ile Muğla çevrelerinde yerel olarak kuvvetli (21-50 kg/m2),Antalya çevrelerinde yer yer çok kuvvetli ve şiddetli (51-100 kg/m2) olması bekleniyor. Sabah ve gece saatlerinde yurdun doğusunda buzlanma ve don olayı ile birlikte iç ve doğu bölgelerde yer yer pus ve sis görüleceği tahmin ediliyor.

Meteoroloji Bölge Müdürlüğü’nden yapılan uyarıda şu ifadelere yer verildi:

“Muğla’da beklenen gök gürültülü sağanak yağışların bu gece saatlerinden itibaren çok kuvvetli olması beklendiğinden ani sel, su baskını, yıldırım, dolu yağışı, ulaşımda aksamalar, yağış anında kuvvetli rüzgar ve fırtına ile hortum oluşma riskine karşı dikkatli ve tedbirli olunmalıdır.”

Bu haber toplam 205 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.