Meteorolojiden sağanak uyarısı

Meteorolojiden sağanak uyarısı

Meteoroloji Genel Müdürlüğü Muğla için kuvvetli gök gürültülü sağanak yağış uyarısında bulundu. Yapılan açıklamada, 28 Aralık Pazartesi günü (yarın) başlayacak olan sağanak yağışa dikkat çekilerek, sel, su baskını, yıldırım, ulaşımda aksamalar, dolu yağışı, yağış anında kuvvetli rüzgar ve hortum oluşma riski gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunması konusunda vatandaşlar uyarıldı.Yapılan açıklamada şu ifadelere...

A+A-

Meteoroloji Genel Müdürlüğü Muğla için kuvvetli gök gürültülü sağanak yağış uyarısında bulundu. Yapılan açıklamada, 28 Aralık Pazartesi günü (yarın) başlayacak olan sağanak yağışa dikkat çekilerek, sel, su baskını, yıldırım, ulaşımda aksamalar, dolu yağışı, yağış anında kuvvetli rüzgar ve hortum oluşma riski gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunması konusunda vatandaşlar uyarıldı.

Yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi: “Yapılan son meteorolojik değerlendirmelere göre, bu akşam saatlerinden itibaren Muğla çevrelerinde görülecek olan sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışların gece saatlerinde etkisini arttırarak Muğla çevrelerinde kuvvetli, yer yer çok kuvvetli  olması beklendiğinden ani sel, su baskını, yıldırım, ulaşımda aksamalar, dolu yağışı, yağış anında kuvvetli rüzgar ve hortum oluşma riski gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunmalıdır.”

Bu haber toplam 234 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.