İl Başkanı Burak Demirel, İlçe Başkanı Oğuzhan Özçelik ve beraberindeki heyet; kamu kurumlarını, kooperatifleri, esnafı ve muhtarları ziyaret ederek istişarelerde bulundu.
Kapsamlı Program ve Katılım
Ziyaret programına, İl Başkanı Burak Demirel’in yanı sıra; 2. Bölge Başkanı Metin Aslankök, İl Yöneticileri Yiğit Badal, Erdoğan Uçar ve Celalettin Ekinci, MHP Datça Belediye Meclis Üyeleri Serdar Ören, Emrah Kara ve ilçe yöneticileri katıldı.
Program, Datça Kaymakamlığı ziyaretiyle başladı. Ardından sırasıyla İlçe Jandarma Komutanlığı, Üretici Pazarı, Datça Haber Gazetesi, Datça Merkez Su Ürünleri Kooperatifi, Taksiciler Kooperatifi, Esnaf Odası, Emniyet Müdürlüğü, Nüfus Müdürlüğü, Deniz Yolcu Taşıma Kooperatifi, Şoförler Odası, Devlet Hastanesi ve Sanayi Bölgesi ziyaret edildi. Gün, Muhtarlar Buluşması ile sona erdi.
Başkan Demirel: “Muğla’nın Her İlçesinde Gönül Köprüleri Kuruyoruz”
Ziyaretlerin ardından açıklamada bulunan MHP Muğla İl Başkanı Burak Demirel, programın amacının vatandaşla doğrudan temas kurmak ve yereldeki sorunları yerinde tespit etmek olduğunu vurguladı:
“Muğla’mızın her ilçesinde vatandaşlarımızla buluşmaya, kurumlarımızla istişarelerde bulunmaya devam ediyoruz.
Bu ziyaretler, hem halkımızı dinlemek hem de sorunları yerinde görmek için önemli bir fırsat.
Datça’da bizleri misafir eden tüm kurum temsilcilerimize, esnafımıza ve hemşehrilerimize teşekkür ediyorum.”
Üretici Pazarında ve Esnafta Yoğun İlgi
Program kapsamında heyet, Datça Üretici Pazarı’nı da ziyaret etti.
Doğal üretimin ve yerel emeğin en güzel örneklerinden biri olan pazarda, üreticilerle birebir görüşen Başkan Demirel, üreticilerin taleplerini ve çözüm önerilerini dinledi.
Ziyaretler sırasında esnaf, kooperatif üyeleri ve muhtarlar; MHP Muğla İl Başkanlığı’nın sahada aktif şekilde bulunmasından duydukları memnuniyeti dile getirdiler.
Datça halkı, heyeti sıcak ve samimi bir atmosferde karşıladı.
Muhtarlarla Verimli İstişare
Programın son bölümünde 12 mahalle muhtarıyla bir araya gelen İl Başkanı Burak Demirel, mahallelerin sorunlarını ve taleplerini dinledi.
Demirel, muhtarların yerel yönetimlerdeki önemine dikkat çekerek şu ifadeleri kullandı:
“Muhtarlarımızla istişareler yaparak her zaman yanlarında olduğumuzu belirttik.
Onların mahallelerdeki gayretleri, halkla devlet arasındaki en güçlü bağlardan biridir.
Biz de bu bağı güçlendirmeye devam edeceğiz.”
MHP Muğla İl Başkanlığı, il genelinde benzer programlarla vatandaşlarla bir araya gelmeye, kurumlar arası iş birliğini artırmaya ve yerel sorunların çözümü için saha çalışmalarını sürdürmeye devam edeceğini açıkladı.