Milas Belediyesi, araç filosunu güçlendirdi

Milas Belediyesi, araç filosunu güçlendirdi

Araç filosunu yeni ve modern araçlarla güçlendiren Milas Belediyesi vatandaşlarımıza en iyi hizmeti verebilmek adına yoğun çalışmalar gerçekleştiriyor. Temizlik İşlerinde kullanılmak üzere envantere katılan 9 adet 10 tonluk çöp kamyonu ve 2 adet mini damperli çöp pikabı yapılacak olan son çalışmaların ardından ilçemizdeki faaliyetlerine başlayacak.Envantere katılan yeni araçlar hakkında açıklamalarda bulunan Milas Belediye Başkanı Av. Muhammet...

A+A-

Araç filosunu yeni ve modern araçlarla güçlendiren Milas Belediyesi vatandaşlarımıza en iyi hizmeti verebilmek adına yoğun çalışmalar gerçekleştiriyor. Temizlik İşlerinde kullanılmak üzere envantere katılan 9 adet 10 tonluk çöp kamyonu ve 2 adet mini damperli çöp pikabı yapılacak olan son çalışmaların ardından ilçemizdeki faaliyetlerine başlayacak.

Envantere katılan yeni araçlar hakkında açıklamalarda bulunan Milas Belediye Başkanı Av. Muhammet Tokat, “Halkımıza en iyi hizmeti verebilmek adına yoğun çalışmalar gerçekleştiriyoruz. Bu kapsamda araç filomuzu yeni ve modern araçlarla güçlendiriyoruz. Çöp kamyonlarımız ve çöp pikaplarımız ilçemize geldi. Araçlarımız yapılacak olan son çalışmaların ardından ilçemizdeki faaliyetlerine başlayacak. Hayırlı uğurlu olsun. Milas için aşkla çalışmaya devam edeceğiz” dedi.

Bu haber toplam 249 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.